Libnet.ro
UNICEF

17:30

ONU califica prabusirea avionului malaysian in Ucraina drept o crima de razboi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ONU califica prabusirea avionului malaysian in Ucraina drept o crima de razboi

Prabusirea avionului Malaysia Airlines in Ucraina, doborat de o racheta in Donetk , zona controlata de separatistii prorusi, ar putea fi comparata cu o crima de razboi, a precizat comisarul ONU pentru Drepturile Omului, Navi Pillay, citata. continuă pe Wall-Street Ro

ONU: Prabusirea avionului malaysian in Ucraina ar putea fi comparata cu o crima de razboi

Prabusirea avionului malaisian in Ucraina, doborat de o racheta intr-o zona controlata de separatistii prorusi, ar putea fi comparata cu o crima de razboi, a declarat comisarul ONU pentru Drepturile Omului, Navi Pillay, citata de AFP.

ONU: Prabusirea avionului malaysian in Ucraina ar putea fi comparata cu o crima de razboi

Prabusirea avionului malaysian in Ucraina, doborat de o racheta intr-o zona controlata de separatistii prorusi, ar putea fi comparata cu o crima de razboi, sustine ONU. Aceasta incalcare a.

ONU: Prabusirea avionului malaysian in Ucraina, comparata cu o crima de razboi

Prabusirea avionului malaisian in Ucraina, doborat de o racheta intr-o zona controlata de separatistii prorusi, ar putea fi comparata cu o crima de razboi, a declarat comisarul ONU pentru Drepturile.

Cutiile negre confirma: Prabusirea avionului malaysian, provocata de o depresurizare cauzata de explozia unei rachete

Decriptarea cutiilor negre ale avionului malaysian prabusit in Ucraina confirma ca tragedia s-a produs in urma unei depresurizari provocate de explozia unei rachete, a declarat luni purtatorul de cuvant al.

Prabusirea avionului MH17 in Ucraina. Premierul Olandei: O misiune militara internationala in Ucraina nu este realista

Trimiterea unei misiuni militare internationale pentru securizarea zonei catastrofei aeriene din estul Ucrainei nu este in acest moment realista, a declarat duminica premierul olandez Mark Rutte, scrie AFP.

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru.

Ucraina: Expertii internationali isi anuleaza deplasarea la locul prabusirii avionului malaysian, din cauza violentelor

Politistii neinarmati olandezi si australieni prezenti in estul Ucrainei si-au anulat duminica deplasarea la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines, din cauza confruntarilor intre rebelii prorusi si trupele ucrainene care au lc in zona, a indicat un responsabil al misiunii OSCE la fata locului, citat de Reuters.

VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Expertii misiunii ONU in Mali MINUSMA) trimisi in zona unde s-a prabusit avionul Air Algerie au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat purtatorul de cuvant al Minusma, potrivit AFP.

Expertii olandezi si australieni care mergeau la locul prabusirii avionului malaysian, intorsi din drum de explozii

Expertii medico-legali si politistii veniti din Olanda si Australia pentru a merge la locul prabusirii avionului Malaysia Airlines in estul Ucrainei s-au intors din drum din motive de securitate, din cauza unor explozii care s-au auzit in apropiere,.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )