Libnet.ro
UNICEF

01:06

ONU isi retrage o parte din personalul din Siria din motive de securitate

B1 B1,
ONU isi retrage o parte din personalul din Siria din motive de securitate

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat, luni, ca isi suspenda operatiunile in Siria pana la un nou ordin, din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din tara, transmite AFP. Statele Unite ale. continuă pe B1

ONU isi retrage o parte din personalul aflat in Siria din motive de securitate

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat luni ca isi suspenda operatiunile in Siria din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din tara, in timp ce Statele Unite si-au exprimat 'ingrijorarea' in privinta unei eventuale folosiri a armelor chimice de catre puterea de la Damasc, care a exclus din nou aceasta posibilitate, relateaza AFP.

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie - B1 Tv

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie, potrivit unui document prezentat in emisiunea lui Robert Turcescu la B1 Tv.

Germania isi retrage atasatul militar de la Minsk pe fondul situatiei politice din Belarus

Berlinul a decis sa inchida biroul atasatului militar din cadrul ambasadei sale la Minsk pe fondul situatiei politice actuale din Belarus, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului german al Apararii pentru AFP, potrivit surselor de presa.

Germania isi retrage atasatul militar de la Minsk pe fondul situatiei politice din Belarus

Berlinul a decis sa inchida biroul atasatului militar din cadrul ambasadei sale la Minsk pe fondul situatiei politice actuale din Belarus, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului german al Apararii pentru AFP.

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, relateaza sursele de presa.

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, informeaza Mediafax. Va multumesc pentru cuvintele calde.

Nastase isi pregateste IESIREA din inchisoare. ...

Fostul premier Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca va iesi din inchisoare la inceputul anului viitor. In principiu, in ianuarie, cel mai tarziu in februarie, anul viitor, voi iesi din penitenciar - in mod regulamentar, fara niciun ajutor, spune Nastase. Acesta facea referire la o declaratie a premierului Victor Ponta, car afirma ca o sa-l scoata pe Nastase din inchisoare. De altfel, postarea de pe blogul fostului demnitar este dedicata unei femei din Braila, care l-a intrebat pe .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2114 seconds )