Libnet.ro
UNICEF

05:00

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie - B1 Tv

Hotnews Hotnews,
Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie - B1 Tv

Revolutionarii si-ar putea primi o parte din indemnizatiile restante in luna decembrie, potrivit unui document prezentat in emisiunea lui Robert Turcescu la B1 Tv. continuă pe Hotnews

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, relateaza sursele de presa.

Jose Manuel Barroso: Consider ca Republica Moldova face parte din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, aflat in vizita la Chisinau, a declarat ca vede Republica Moldova ca parte a Uniunii Europene, informeaza Mediafax. Va multumesc pentru cuvintele calde.

ONU isi retrage o parte din personalul din Siria din motive de securitate

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat, luni, ca isi suspenda operatiunile in Siria pana la un nou ordin, din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din tara, transmite AFP. Statele Unite ale.

ONU isi retrage o parte din personalul aflat in Siria din motive de securitate

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat luni ca isi suspenda operatiunile in Siria din cauza deteriorarii conditiilor de securitate din tara, in timp ce Statele Unite si-au exprimat 'ingrijorarea' in privinta unei eventuale folosiri a armelor chimice de catre puterea de la Damasc, care a exclus din nou aceasta posibilitate, relateaza AFP.

Anumite grupuri bancare ar putea parasi Ungaria, din cauza politicilor guvernului

Masurile luate de guvernul din Ungaria cu efect negativ asupra sectorului bancar, inclusiv prin impunerea unor taxe speciale, vor forta retrageri ale unor grupuri bancare de pe piata ungara, fuziuni si inchideri de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )