Libnet.ro
UNICEF

18:00

Oprescu vorbeste despre ipocrizia politicienilor, dar crede ca nimeni n-a incalcat legea in cazul copilului ucis de caini. Esti de acord cu edilul Capitalei?

Adevărul Adevărul,
Oprescu vorbeste despre ipocrizia politicienilor, dar crede ca nimeni n-a incalcat legea in cazul copilului ucis de caini. Esti de acord cu edilul Capitalei?

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat astazi, in sedinta Consiliului General, convocata de urgenta ca nimeni nu a incalcat legea, dar problema ramane nerezolvata. continuă pe Adevărul

Oprescu vorbeste despre ipocrizia politicienilor, dar crede ca nimeni nu a incalcat legea, in cazul copilului ucis de caini. Tu esti de acord cu edilul Capitalei?

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat astazi, in sedinta Consiliului General, convocata de urgenta ca nimeni nu a incalcat legea, dar problema ramane nerezolvata. Referendumul e singura arma pe care o avem. Declaratia vine dupa ce, luni, Ionut Anghel 4 ani) a fost mancat de caini in Parcul Tei.

Referendumul pentru cainii maidanezi, aprobat cu majoritate de voturi. Oprescu crede ca nimeni nu a incalcat legea. Tu esti de acord cu edilul Capitalei?

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat vineri, in sedinta Consiliului General convocata de urgenta, ca nimeni nu a incalcat legea, dar problema ramane nerezolvata. Referendumul e singura arma pe care o avem. Declaratia vine dupa ce, luni, Ionut Anghel 4 ani) a fost mancat de caini in Parcul Tei.

Alina Manole vorbeste despre fenomenul folk la Adevarul Live, de la ora 15.00

Cantareata de muzica folk Alina Manole este invitata astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live. Cu un sound proaspat si o abordare interesanta, Alina Manole spune ca a inventat o strutocamila: genul folk-jazz. Artista va discuta despre despre folkul clasic, dar si despre fenomenul folk actual, despre concertele sustinute in tara, dar si despre publicul care indrageste acest gen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )