Libnet.ro
UNICEF

20:00

Referendumul pentru cainii maidanezi, aprobat cu majoritate de voturi. Oprescu crede ca nimeni nu a incalcat legea. Tu esti de acord cu edilul Capitalei?

Adevărul Adevărul,
Referendumul pentru cainii maidanezi, aprobat cu majoritate de voturi. Oprescu crede ca nimeni nu a incalcat legea. Tu esti de acord cu edilul Capitalei?

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat vineri, in sedinta Consiliului General convocata de urgenta, ca nimeni nu a incalcat legea, dar problema ramane nerezolvata. Referendumul e singura arma pe care o avem. Declaratia vine dupa ce, luni, Ionut Anghel 4 ani) a fost mancat de caini in Parcul Tei. continuă pe Adevărul

Oprescu a propus intrebarea la care vor raspunde bucurestenii la referendumul privind cainii maidanezi. Cand ar putea avea loc referendumul

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca va propune in CGMB ca bucurestenii sa raspunda la referendum la intrebarea: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe.

Referendum pentru cainii maidanezi, pe 6 octombrie

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Referendumul local pe subiectul cainilor maidanezi, care va avea loc pe 6 octombrie.

Referendumul pentru maidanezi, aprobat pentru 6 octombrie. Cat va costa organizarea scrutinului

Referendumul local a fost aprobat de CGMB pentru 6 octombrie, cand bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de.

Consiliul general al Capitalei A APROBAT referendumul pentru eutanasierea cainilor.

Consiliul general al Capitalei a aprobat organizare in 6 octombrie a referendumului pentru eutanasierea cainilor. Bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, informeaza Mediafax. Grupul consilierilor PDL a parasit sala inaintea votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) privind organizarea referendumului local, singurii care au votat impotriva fiind consilierii .

Andrei Chiliman: Pe langa referendum, propun colegilor eutanasierea imediata a cainilor agresivi. / Cristian Popescu Piedone: Este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat. De asemenea, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, dupa intalnirea cu Sorin Oprescu si primarii de sector, ca este inadmisibil ca alocatia pentru cainii din adaposturi sa fie mai mare decat pentru copiii institutionalizati.

Nadine anunta un protest, duminica, fata de cainii maidanezi. Trezeste-te!! Nu mai fii naiv!

Nadine a anuntat ca va organiza un protest duminica, la care oamenii pot sa-si exprime nemultumirea fata de cainii vagabonzi de pe strazi. Protestul, care a fost aprobat de Primaria Capitalei, dupa cum.

Cum au scapat de cainii maidanezi tarile din Europa. Metoda EFICIENTA care a golit Marea Britanie de cainii comunitari

Tarile din vestul Europei au scapat de maidanezi de mai bine de un deceniu. Spaniolii au rezolvat problema cainilor fara stapan printr-un sistem bine pus la punct, in care injectia letala este aplicata.

Scrisoare deschisa catre Brigitte Bardot, din partea unei cititoare: Ar trebui sa va intrebati de ce trebuie sa moara copiii nostri pentru cainii dumneavoastra

O cititoare HotNews. ro a trimis o scrisoare deschisa adresata actritei Brigitte Bardot, in limba engleza, ca raspuns la cea pe care aceasta i-a transmis-o presedintelui Traian Basescu in care denunta initiativa masurii de eutanasiere a cainilor maidanezi. In scrisoarea, semnata de o mama romanca, Bardot este intrebata de ce ar trebui copiii sa moara astfel incat cainii sa traiasca.

Oprescu propune ca referendumul pentru eutanasierea maidanezilor sa fie pe 6 octombrie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca va propune consilierilor generali ca referendumul privind eutanasierea canilor fara stapan sa aiba loc pe 6 octombrie, pana atunci animelele.

Referendumul privind cainii comunitari, supus aprobarii in sedinta CGMB

Organizarea referendumului privind cainii comunitari va fi astazi supusa aprobarii catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )