Libnet.ro
UNICEF

22:00

Referendumul pentru maidanezi, aprobat pentru 6 octombrie. Cat va costa organizarea scrutinului

Antena3 Antena3,
Referendumul pentru maidanezi, aprobat pentru 6 octombrie. Cat va costa organizarea scrutinului

Referendumul local a fost aprobat de CGMB pentru 6 octombrie, cand bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de. continuă pe Antena3

Consiliul general al Capitalei A APROBAT referendumul pentru eutanasierea cainilor.

Consiliul general al Capitalei a aprobat organizare in 6 octombrie a referendumului pentru eutanasierea cainilor. Bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, informeaza Mediafax. Grupul consilierilor PDL a parasit sala inaintea votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) privind organizarea referendumului local, singurii care au votat impotriva fiind consilierii .

Oprescu propune ca referendumul pentru eutanasierea maidanezilor sa fie pe 6 octombrie

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca va propune consilierilor generali ca referendumul privind eutanasierea canilor fara stapan sa aiba loc pe 6 octombrie, pana atunci animelele.

Sahtior Donetk vine in Stefan cel Mare: Vezi cat costa un bilet la Dinamo - Sahtior.

Dinamo Bucuresti a anuntat preturile biletelor pentru partida amicala pe care o va disputa pe stadionul Stefan cel Mare impotriva echipei ucrainiene Sahtior Donetk. Cel mai ieftin bilet costa 5 lei, potrivit Mediafax. Preturile tichetelor sunt urmatoarele: peluze - 5 lei, tribuna a II-a - 10 lei, tribuna I - 15 lei, tribuna 0 - 20 lei, tribuna 0-VIP - 30 lei. Dinamo - Sahtior Donetk se va disputa sambata, de la ora 18. 30, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, anunta site-ul oficial al .

In primele opt luni din 2013, din 18, 6 milioane lei alocati pentru maidanezi, Primaria Caitalei a cheltuit doar doar 170.000 lei pentru sterilizari

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, are in anul 2013 un buget de 18,6 milioane de lei. Pana in prezent s-au cheltuit din acesti bani 2, 8 milioane de lei, potrivit municipalitatii. Din acesti bani 630. 000 lei s-au dus pe salarii, iar pentru sterilizari doar 170. 000 lei.

In primele opt luni din 2013, din 18,6 milioane lei alocati pentru maidanezi, Primaria Caitalei a cheltuit doar doar 170.000 lei pentru sterilizari

Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, institutie in subordinea Primariei Capitalei, are in anul 2013 un buget de 18,6 milioane de lei. Pana in prezent s-au cheltuit din acesti bani 2,8 milioane de lei, potrivit municipalitatii. Din acesti bani 630. 000 lei s-au dus pe salarii, iar pentru sterilizari doar 170. 000 lei.

Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu este de acord cu organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor deoarece vointa cetatenilor este clara in ceea ce priveste aceasta problema. Nu sunt de acord cu organizarea referendumului pentru ca nu are ce sa comunice nou despre vointa bucurestenilor. Niciun bucurestean, nici macar iubitorii de caini, printre care ma numar si eu, nu vor sa vada caini pe strada, a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a mai declarat ca nu legislatia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )