Libnet.ro
UNICEF

05:00

Opt persoane au fost retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opt persoane au fost retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune

Politistii bucuresteni specializati in investigarea fraudelor au facut, vineri, perchezitii pentru destructurarea unui grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, care ar fi cauzat un prejudiciu de 57 de milioane de lei, opt persoane fiind retinute, transmit sursele din presa. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Perchezitii, in Prahova, la o grupare de hoti din locuinte. Opt persoane au fost retinute

Politistii prahoveni au efectuat miercuri 17 perchezitii domiciliare la persoane banuite ca ar fi comis furturi din locuinte. Prejudiciul estimat este de 100. 000 de lei, opt persoane fiind retinute pentru 24 de ore.

Opt persoane retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri seara, in urma unor perchezitii la un grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, care ar fi cauzat un prejudiciu de 57 de milioane de lei. Politistii au.

UPDATE. Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism. 25 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosar

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala. Potrivit unor surse aorpiate anchetei, toate cele 25 de persoane aduse la audieri au fost retinute pentru proxenetism.

UPDATE. Sile Camataru, ridicat de politisti, pentru proxenetism. 10 persoane au fost retinute, pana in prezent, in dosar

Politistii bucuresteni l-au ridicat vineri dimineata pe Vasile Balint, zis Sile Camataru, acesta fiind cercetat intr-un dosar de proxenetism. Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala.

Senatorul UDMR Barna Tanczos, audiat de DNA in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Senatorul UDMR Barna Tanczos a fost audiat vineri dimineata la sediul DNA din Capitala, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. La Iesirea din sediul DNA, dupa aproximativ doua ore, senatorul le-a.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, si fiica sa, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

UPDATE. Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, fiica sa si doi oameni de afaceri, retinuti intr-un dosar de coruptie

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, si fiica sa au fost retinuti, joi, intr-un dosar de coruptie in care sunt implicati si cei mai importanti oameni de afaceri din oras. Anchetatorii au perchezitionat, in aceasta dimineata, locuinta primarului Pendiuc, sediul Primariei precum si domiciliile oamenilor de afaceri implicati si sediile firmelor detinute de acestia.

Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu prejudiciu de 57 de milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri, in urma a 18 perchezitii efectuate in Bucuresti, la membrii unei grupari specializare in evaziune fiscala si spalare de bani.

Peste 30 de persoane, printre care si Sile Camataru, retinute intr-un dosar de proxenetism

Vasile Balint, zis Sile Camataru, dar si alte peste 30 de persoane au fost retinute, vineri seara, in dosarul in care sunt cercetati pentru proxenetism. Acestia sunt suspectati ca plasau prostituate de lux in hoteluri si la cazinouri din Capitala. Ei urmeaza sa fie dusi in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

DNA: Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de azi, fata de opt persoane pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire a unui grup infractional organizat intr-un dosar cu un prejudiciu adus statului de 7. 268,97 lei, potrivit unui comunicat emis azi de DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )