Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opt persoane retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

B1 B1,
Opt persoane retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri seara, in urma unor perchezitii la un grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, care ar fi cauzat un prejudiciu de 57 de milioane de lei. Politistii au. continuă pe B1

Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu prejudiciu de 57 de milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri, in urma a 18 perchezitii efectuate in Bucuresti, la membrii unei grupari specializare in evaziune fiscala si spalare de bani.

DNA: Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de azi, fata de opt persoane pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire a unui grup infractional organizat intr-un dosar cu un prejudiciu adus statului de 7. 268,97 lei, potrivit unui comunicat emis azi de DNA.

Perchezitii in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala ce vizeaza o firma de paza

Politistii fac, miercuri, 12 perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Arges, intr-un dosar de evaziune in care administratorul unei firme de paza este suspectat ca, impreuna cu mai multe persoane, ar fi inregistrat in contabilitate documente false. Prejudiciul produs depaseste doua milioane de lei, sustin oamenii legii.

Perchezitii DNA intr-un dosar de evaziune fiscala la unul din cei mai importanti oameni de afaceri din Banat

Procurorii DNA Timisoara au descins marti dimineata in mai multe locatii pentru efectuarea unor perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in care este vizat si omul de afaceri Florin Maran. Potrivit pressalert. ro, in acelasi dosar se fac perchezitii si la sediile unor firme din Strehaia.

Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.

Tatal iubitei lui Andrei Nastase este cercetat de politie intr-un dosar de evaziune fiscala

Tatal iubitei lui Andrei Nastase, omul de afaceri George Ciuvat, este cercetat de politie intr-un dosar de evaziune fiscala transmite B1 TV. Au fost 12 perchezitii in aceasta dimineata in Bucuresti si in.

Senatorul UDMR Barna Tanczos, audiat de DNA in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie

Senatorul UDMR Barna Tanczos a fost audiat vineri dimineata la sediul DNA din Capitala, intr-un dosar in care sunt vizate fapte de coruptie. La Iesirea din sediul DNA, dupa aproximativ doua ore, senatorul le-a.

VIDEO Perchezitii, in Prahova, la o grupare de hoti din locuinte. Opt persoane au fost retinute

Politistii prahoveni au efectuat miercuri 17 perchezitii domiciliare la persoane banuite ca ar fi comis furturi din locuinte. Prejudiciul estimat este de 100. 000 de lei, opt persoane fiind retinute pentru 24 de ore.

Omul de afaceri Florin Maran, retinut de DNA intr-un dosar de evaziune fiscala

Omul de afaceri timisorean Florin Maran si alte cinci persoane au fost retinuti, in noaptea de marti spre miercuri, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la grup infractional, in urma perchezitiilor din Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi.

Percheztii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 50 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) efectueaza, in aceasta dimineata, 12 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )