Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu prejudiciu de 57 de milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani intr-un dosar cu prejudiciu de 57 de milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri, in urma a 18 perchezitii efectuate in Bucuresti, la membrii unei grupari specializare in evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe România Liberă

DNA: Opt persoane retinute pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de azi, fata de opt persoane pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire a unui grup infractional organizat intr-un dosar cu un prejudiciu adus statului de 7. 268,97 lei, potrivit unui comunicat emis azi de DNA.

Omul de afaceri Florin Maran, finul presedintelui CJ Timis Titu Bojin, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA Timisoara a inceput urmarirea penala impotriva mai multor oameni de afaceri timisoreni, pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Printre cei cercetati se numara Florin Maran, finul presedintelui Consiliului Judetean Timis, PSD-istul Titu Bojin.

Omul de afaceri Florin Maran si alte cinci persoane, retinuti de DNA pentru evaziune fiscala

Omul de afaceri timisorean Florin Maran si alte cinci persoane au fost retinuti, in noaptea de marti spre miercuri, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la grup infractional,.

Opt persoane retinute in Capitala, intr-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

Opt persoane au fost retinute, vineri seara, in urma unor perchezitii la un grup specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, care ar fi cauzat un prejudiciu de 57 de milioane de lei. Politistii au.

DNA: 37 de perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii DNA efectueaza marti dimineata perchezitii domiciliare la 37 de adrese situate in municipiul Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-un caz de evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat.

Omul de afaceri Florin Maran, retinut de DNA intr-un dosar de evaziune fiscala

Omul de afaceri timisorean Florin Maran si alte cinci persoane au fost retinuti, in noaptea de marti spre miercuri, de procurorii DNA, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si aderare la grup infractional, in urma perchezitiilor din Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi.

Perchezitii in Bucuresti si in alte cinci judete, intr-un dosar de evaziune fiscala

Procurorii DNA fac, marti, 37 de perchezitii in Bucuresti si judetele Timis, Mehedinti, Olt, Arges si Iasi, la sedii de firme si la locuintele unor persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul in acest caz fiind estimat la doua milioane de euro.

Percheztii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune fiscala

Peste 50 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB) efectueaza, in aceasta dimineata, 12 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, la persoane banuite de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat emis de Politia Romana.

Perchezitii in judetul Mehedinti, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala

Sase perchezitii au avut loc, miercuri dimineata, in mai multe localitati din judetul Mehedinti, la persoane suspectate de spalare de bani, evaziune fiscala, talharie si nerespectarea regimului armelor si.

VIDEO Perchezitii, in Prahova, la o grupare de hoti din locuinte. Opt persoane au fost retinute

Politistii prahoveni au efectuat miercuri 17 perchezitii domiciliare la persoane banuite ca ar fi comis furturi din locuinte. Prejudiciul estimat este de 100. 000 de lei, opt persoane fiind retinute pentru 24 de ore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )