Libnet.ro
UNICEF

13:00

Opt persoane, inclusiv cinci copii, impuscate mortal intr-o casa din Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Opt persoane, inclusiv cinci copii, impuscate mortal intr-o casa din Statele Unite

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza Fox News. continuă pe Adevărul

Tragedie in SUA. Opt persoane, printre care si cinci copii, au fost impuscate mortal

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza.

VIDEO. MASACRU in Texas: Opt persoane, impuscate mortal. Schimb de focuri intre politie si atacator!

Opt persoane, printre care cinci copii, au fost impuscate mortal in propria casa, in statul american Texas. Atacatorul nu parasise locuinta la sosirea politiei si a tras cateva focuri de arma inspre agenti, inainte de a fi arestat.

SUA: Cinci copii si trei adulti au fost ucisi intr-o casa din Texas

Cinci copii si trei adulti au fost impuscati mortal intr-o casa din Texas, suspectul fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politistii, informeaza Fox News. Politistii au fost solicitati.

UPDATE Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de duminica spre luni, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. in zona in care s-a produs incidentul au fost trimise circa 15 masini de interventie.

Autocar cu aproximativ 50 de persoane, inclusiv copii, rasturnat pe Autostrada Soarelui. Doi pasageri si-au pierdut viata

Un autocar in care se aflau aproximativ 50 de persoane, adulti si copii, s-a rasturnat, in noaptea de sambata spre duminica, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitala. Accidentul a avut loc in jurul orei 3. 00, iar din primele informatii se pare ca unul dintre cei doi soferi ar fi adormit la volan. 48 de persoane au fost duse la spitale din Capitala, in timp ce doi pasageri au murit, printre care si o fata in varsta de 17 ani.

New York: Legioneloza, cauzata de inhalarea unor bacterii din sistemele de aer conditionat a ucis opt persoane

Epidemia de legioneloza, cauzata mai ales de inhalarea unor bacterii din sistemele de aer conditionat, a crescut numarul victimelor la opt morti. Declansarea formei de pneumonie care se raspandeste prin.

Dosarul Beirut. Patronul restaurantului, George Karam, si alte opt persoane au fost trimise in judecata

Patronul si administratorul Restaurantului Beirut, unde in urma unui incendiu au murit trei tinere au fost trimisi in judecata. Alaturi de ei vor fi alte sapte persoane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )