Libnet.ro
UNICEF

15:30

SUA: Cinci copii si trei adulti au fost ucisi intr-o casa din Texas

B1 B1,
SUA: Cinci copii si trei adulti au fost ucisi intr-o casa din Texas

Cinci copii si trei adulti au fost impuscati mortal intr-o casa din Texas, suspectul fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politistii, informeaza Fox News. Politistii au fost solicitati. continuă pe B1

O femeie a murit si trei persoane au fost ranite intr-un accident in Constanta

O femeie a murit si alte trei persoane au fost ranite, dupa ce doua masini s-au ciocnit, vineri, in judetul Constanta, din cauza neatentiei in conducere a unei femei care a intrat cu autoturismul pe contrasens, transmite Mediafax.

Opt persoane, inclusiv cinci copii, impuscate mortal intr-o casa din Statele Unite

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza Fox News.

Talibani ucisi intr-un atac cu drone

Cel putin cinci rebeli talibani au fost ucisi joi de o drona americana intr-o zona tribala din nord-vestul Pakistanului, au declarat responsabili de securitate locali. Cel putin cinci militanti au fost ucisi.

Tragedie in SUA. Opt persoane, printre care si cinci copii, au fost impuscate mortal

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza.

Buzau: Un om a murit si trei au fost raniti in urma unei explozii care a avut loc intr-un atelier de sudura

Un om a murit si trei au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un atelier de sudura din Buzau, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in momentul in care cei patru incercau sa sudeze rezervorul de.

Drumul spre Sarmizegetusa Regia pericol public: doua adolescente au fost ranite intr-un accident de tractor

Doua minore, cu varste de 16 ani si 17 ani, au fost ranite intr-un accident rutier petrecut pe dumul judetean 705 A Costesti Sarmizegetusa Regia. Cele doua adolescente s-au prabusit din remorca rasturnata a unui tractor.

Afganistan: Cel putin trei oameni au murit si 112 au fost raniti intr-un atentat cu masina capcana la Kabul

Un atentat cu masina-capcana a avut loc la Kabul, potrivit autoritatilor afgane. Cel putin trei persoane au murit si alte 112 au fost ranite, informeaza AFP, citata de Agerpres. Ranitii, dintre care multi.

Afganistan: 35 de persoane au murit, iar cateva sute au fost ranite intr-un atac cu bomba

Cel putin 35 de persoane au murit, iar cateva sute au fost ranite vineri noapte in Kabul, capitala Afganistanului, intr-un atentat terorist in care un barbat a declansat o bomba atasata de el, conform BBC.

Patru persoane din Mures au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 720.000 de lei

Patru persoane au fost retinute dupa ce politistii mureseni au facut 21 de perchezitii la sediile unor firme si la mai multe locuinte din Mures, Harghita si Vaslui, intr-un dosar de evaziune fiscala in care prejudiciul a fost evaluat de anchetatori la 720. 000 de lei, potrivit IGPR.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )