Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tragedie in SUA. Opt persoane, printre care si cinci copii, au fost impuscate mortal

Antena3 Antena3,
Tragedie in SUA. Opt persoane, printre care si cinci copii, au fost impuscate mortal

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza. continuă pe Antena3

VIDEO. MASACRU in Texas: Opt persoane, impuscate mortal. Schimb de focuri intre politie si atacator!

Opt persoane, printre care cinci copii, au fost impuscate mortal in propria casa, in statul american Texas. Atacatorul nu parasise locuinta la sosirea politiei si a tras cateva focuri de arma inspre agenti, inainte de a fi arestat.

Luare de ostatici intr-un hotel din Mali: 12 morti, printre care 5 militari

Douasprezece persoane, printre care cinci militari din Mali, au fost ucisi in timpul luarii de ostatici dintr-un hotel din Sevare, in centrul Mali, conform unui bilant comunicat astazi de responsabili ai armatei si guvernului din Mali, transmit agentiile de presa AFP si Reuters.

Opt persoane, inclusiv cinci copii, impuscate mortal intr-o casa din Statele Unite

Opt persoane - cinci copii si trei adulti - au fost impuscate mortal intr-o casa din statul american Texas, presupusul autor al crimelor fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politia, informeaza Fox News.

SUA: Cinci copii si trei adulti au fost ucisi intr-o casa din Texas

Cinci copii si trei adulti au fost impuscati mortal intr-o casa din Texas, suspectul fiind arestat preventiv dupa un schimb de focuri cu politistii, informeaza Fox News. Politistii au fost solicitati.

SUA: Sase persoane au fost injunghiate de un fost detinut care, ulterior, a fost impuscat mortal de politie

Atac armat in statul american California. Un barbat a fost impuscat mortal de politie dupa ce a injunghiat sase persoane, in zona Long Beach, informeaza site-ul postului Fox News. Cinci dintre persoanele.

New York: Legioneloza, cauzata de inhalarea unor bacterii din sistemele de aer conditionat a ucis opt persoane

Epidemia de legioneloza, cauzata mai ales de inhalarea unor bacterii din sistemele de aer conditionat, a crescut numarul victimelor la opt morti. Declansarea formei de pneumonie care se raspandeste prin.

Dosarul Beirut. Patronul restaurantului, George Karam, si alte opt persoane au fost trimise in judecata

Patronul si administratorul Restaurantului Beirut, unde in urma unui incendiu au murit trei tinere au fost trimisi in judecata. Alaturi de ei vor fi alte sapte persoane.

Nou bilant dupa luarea de ostatici din Mali: 13 morti, dintre care cinci angajati ai ONU si patru soldati malieni

Potrivit unui nou bilant dat publicitatii de guvernul de la Bamako, 13 persoane au fost ucise in timpul luarii de ostatici care a avut loc vineri la un hotel din centrul statului Mali, informeaza AFP, citata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )