Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ora 14.00. Adevarul Live: Clotilde Armand, candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, despre alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Ora 14.00. Adevarul Live: Clotilde Armand, candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, despre alegerile locale

Candidatul USB pentru Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, vorbeste, marti, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre alegerile locale din iunie, programul sau politic si cum vrea sa promoveze oamenii profesionisti in administratia publica locala. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Sectorul 2: Cum va invinge structurile lui Ontanu ramase in Sectorul 2

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele sale de a castiga Sectorul 2 dupa retinerea lui Neculai Ontanu.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vine marti la Adevarul Live, de la ora 11.00

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vine marti la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a discuta despre propunerile facute pentru sefia Parchetului General si sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde a ales-o pe Laura Codruta Kovesi pentru un nou mandat in fruntea DNA.

Adevarul Live, ora 13.00. Stima de sine la copii si cum ii ajutam sa spuna Nu fara sa le fie teama sau rusine

Pentru a-i ajuta pe copii sa aiba stima de sine, ingredientul principal este sa-i iubim neconditionat. insa nu stim mereu cum sa le aratam dragostea noastra, ba chiar ajungem sa facem lucruri care afecteaza stima de sine. Expertul in parenting si sanatate relationala Otilia Mantelers vine la Adevarul Live alaturi de cei trei copiii ai ei, Yuri, Anna si Kimmy, ca sa vorbim despre cum se cladeste stima de sine.

Interviurile Adevarul-Reviro: Despre studii in Turcia si experienta de munca in ONG-uri, la Adevarul Live

Emilia Radu ne va vorbi, marti, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, in cadrul interviurilor Adevarul-Reviro, despre cariera sa tridimensionala ONG-uri, educatie non-formala si branding), dar si despre traseul sau educational: de la Facultatea de Jurnalism din Iasi la un program Erasmus in marketing in Turcia.

Doctorul care face minuni cu oasele copiilor, la Adevarul Live de la ora 15.00

La Spitalul Clinic de Urgente pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti au loc zi de zi operatii complicate care redau sansa la o viata normala unor copii cu probleme severe ale oaselor. Tumori osoase, malformatii congenitale sau tot mai frecventele probleme ale coloanei vertebrale, toate pot fi tratate cu succes la sectia de Ortopedie Pediatrica a spitalului, condusa de conf. dr. Alexandru Ulici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2357 seconds )