Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ovidiu Hategan, unul dintre cei 18 arbitri Euro-2016

România Liberă România Liberă,
Ovidiu Hategan, unul dintre cei 18 arbitri Euro-2016

Ovidiu Hategan este unul dintre cei 18 arbitri selectati de UEFA pentru turneul final al Campionatului European de fotbal din Franta. continuă pe România Liberă

Radu Papoe, unul dintre cei mai bine cotati tineri tenismeni din Romania

Radu Papoe este unul dintre cei mai selectati la Nationala, dar si unul dintre cei mai talentati tineri tenismeni la categoria U13. Radu, tenismen legitimat la CS Targoviste, a fost convocat pentru selectia nationala de toamna, criteriu important pentru participarea la turneele de obiectiv ale F. pe anul 2016.

Ovidiu Hategan va arbitra la EURO 2016

Romania revine in arbitrajul de top prin Ovidiu Hategan, central care a fost selectat de UEFA sa arbitreze la turneul final al EURO 2016.

Lista arbitrilor de la Euro 2016 - Romania are un reprezentant dupa 28 de ani - Ovidiu Hategan

Romania va avea un arbitru la turneul final european de fotbal dupa o pauza de 28 de ani. Astfel, Ovidiu Hategan a fost ales de UEFA sa conduca partide la Euro 2016, competitie gazduita in vara anului viitor de Franta.

Unul dintre fiii fostului dictator Muammar Gaddafi, rapit si eliberat in Liban

Unul dintre fiii fostului dictator libian Muammar Gaddafi, Hannibal, a fost eliberat, dupa ce a fost rapit si tinut captiv, in Liban, de catre o grupare armata.

Hategan va arbitra la Euro, fiind primul central la un turneu final dupa 1988

Ovidiu Hategan a fost selectat de UEFA printre cei 18 arbitri care vor oficia la turneul final al Campionatului European de fotbal din Franta, el devenind primul central roman care va conduce meciuri la o competitie majora dupa Ioan Igna, la Euro 1988.

Elvetienii de la SAG preiau 51% din furnizorul de piese auto Autonet, creand un grup cu afaceri anuale de 800 milioane euro

Actionarii grupului de firme Autonet, cel mai mare distributior de piese auto pe piata romaneasca, au incheiat o tranzactie cu Swiss Automotive Group SAG), unul dintre cei mai mari furnizori independenti de piese auto la nivel european. Companiile grupului romanesc vor fi incluse intr-un holding, in care SAG va fi actionar cu 51%, iar actualii actionari ai Autonet vor detine 49%. SAG si Autonet Group Holding vor continua sa opereze in mod separat pe pietele proprii.

A murit Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii

Florin Manolescu, unul dintre cei mai importanti critici si istorici literari ai ultimelor decenii, dar si unul dintre profesorii emeriti ai Facultatii de Litere bucurestene, a murit, duminica, la varsta de 72.

Unul dintre cei mai cautati criminali din lume, arestat dupa 21 de ani de cautari. Este responsabil pentru moartea a zeci de mii de persoane

Ladislas Ntaganzwa, unul dintre cei mai cautati criminali din lume, a fost arestat de Interpol. Pe capul sau fusese pusa o recompenda de 5 milioane de dolari, fiind acuzat ca a jucat un rol important in genocidul d.

Marica a nimerit doua dintre adversarele Romaniei la EURO 2016

Atacantul Ciprian Marica a spus inaintea tragerii la sorti ca si-ar dori Franta si Albania in grupa, iar acesta a intuit bine doua dintre adversarele Romaniei la EURO 2016.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )