Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ovidiu Putura a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

B1 B1,
Ovidiu Putura a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Victor Ponta a decis, luni, eliberarea din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei a lui Ovidiu Putura. La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Ovidiu Putura se elibereaza. continuă pe B1

Bistriteanul liberal Ovidiu Putura, demis din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Primul care cade in urma scandalului din USL pare sa fie tocmai capul unui bistritean. Liberalul Ovidiu Putura a fost demis din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei luni de catre premierul Victor Ponta.

Presedintele ANPC a fost eliberat din functie de Victor Ponta

Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorului, Bogdan Cristian Nica, a fost eliberat din functie, luni. Decizia a fost luata de primul ministru Victor Ponta. Stire in curs de actualizare. Presedintele.

Constantin Nicolescu a fost revocat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges

Constantin Nicolescu a fost revocat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges. Prefectul de Arges, Constantin Soare, a semnat decizia, dupa ce Nicolescu a fost declarat in conflict de interese, in.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuValentin-Florin Trifan

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit, prin detasare, cu Valentin-Florin Trifan, secretarul general adjunct de la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuMarius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit cu Marius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

VIDEO Victor Ponta a demis luni trei demnitari liberali: secretarul de stat Stefania Duminica de la Educatie, acuzata de plagiat, secretarul de stat Ovidiu Putura de la Justitie si seful Protectiei Consumatorilor. Unul dintre ei a aflat din presa ca e de

Victor Ponta i-a demis luni pe secretarul de stat Stefania Duminica de la Ministerulo Educatiei, acuzata de plagiat, si pe secretarul de stat Ovidiu Putura de la Ministerul Justitiei, potrivit unor decizii publicate in Monitorul Oficial nr. 133 de luni, 24 ianuarie. Tot luni, premierul l-a demis pe Bogdan Cristian Nica din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, inlocuindu-l interimar cu vicepresedintele Marius Alexandru Dunca. Toti cei trei demnitari demisi sint membri PNL sau sustinuti de PNL. Ora 16. 07: Seful Protectiei Consumatorilor spune ca a aflat de demiterea sa din presa si acuza o posibila protectie pentru firme apropiate de PSD.

VIDEO Prefectul de Arges a emis ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din functia de presedinte CJ Arges

Prefectul de Arges Cristian Soare a semnat luni dimineata ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu PSD) din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges, dupa ce a fost declarat in conflict de interese printr-o decizie definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), informeaza ePitesti. ro. Nicolescu ar fi urmat sa participe luni dimineata, la ora 10. 00, la ceremonia oficiala de semnare a unui contract pe fonduri europene, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrii Constantin Nita, Eugen Teodorovici si Mihnea Costoiu.

Ucraina: Iulia Timosenko a fost eliberata din inchisoare

Fostul premier Iulia Timosenko a fost eliberata, sambata, dupa ce Parlamentul ucrainean a adoptat o rezolutie pentru eliberarea sa imediata, relateazaB1 TV. Eliberarea lui Timosenko a fost confirmata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )