Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Antena3 Antena3,
Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica. continuă pe Antena3

Presedintele ANPC a fost eliberat din functie de Victor Ponta

Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorului, Bogdan Cristian Nica, a fost eliberat din functie, luni. Decizia a fost luata de primul ministru Victor Ponta. Stire in curs de actualizare. Presedintele.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuValentin-Florin Trifan

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit, prin detasare, cu Valentin-Florin Trifan, secretarul general adjunct de la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuMarius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit cu Marius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Agerpres: seful ANPC, Bogdan Nica, a fost demis din cauza scandalului cu mezelurile expirate

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), a fost demis de prim-ministru ca urmare a scandalului privind salamul alterat adus din Germania, potrivit unor surse guvernamentale citate de Agerpres. ro.

Presedintele ANPC, demis.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial, anuntaMediafax. Bogdan Nica a fost presedintele ANPC, cu rang de secratar de stat, din 23 mai 2012. Nica, in varsta de 47 de ani, este membru PNL si, anterior numirii la conducerea ANPC, a condus un centru medical privat 2008 - 2012), a fost secretar general in Ministerul Sanatatii 2007 - 2008), .

Presedintele ANPC, demis

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica PNL), a fost eliberat din functie si inlocuit de vicepresedintele ANPC, Marius Dunca PSD), printr-o decizie a prim-ministrului Victor Ponta, publicata astazi in Monitorul Oficial.

Presedintele ANPC, demis. Vicepresedintele preia functia.

UPDATE: Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) Marius Dunca, membru PSD, a fost numit la conducerea institutiei, dupa eliberarea din functie a fostului presedinte, Bogdan Nica, informeaza Mediafax. Marius Dunca exercita de luni atributiile de presedinte al ANPC, dupa eliberarea din functie, tot de luni, a lui Bogdan Nica, potrivit unor decizii ale premierului Victor Ponta, publicate in Monitorul Oficial. Dunca a fost numit vicepresedinte al ANPC in 23 mai .

Ovidiu Putura a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Victor Ponta a decis, luni, eliberarea din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei a lui Ovidiu Putura. La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Ovidiu Putura se elibereaza.

Presedintele Traian Basescu saluta evolutia din Ucraina: Renuntarea la accente sau actiuni extremiste sau nationaliste ar contribui la obtinerea consensului national

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj, duminica, privind situatia din Ucraina, in care saluta incetarea violentelor si face apel la la toti liderii politici din Ucraina sa manifeste calm, retinere, pragmatism si prudenta, disponibilitate maxima la dialog si flexibilitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )