Libnet.ro
UNICEF

19:00

Agerpres: seful ANPC, Bogdan Nica, a fost demis din cauza scandalului cu mezelurile expirate

Adevărul Adevărul,
Agerpres: seful ANPC, Bogdan Nica, a fost demis din cauza scandalului cu mezelurile expirate

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), a fost demis de prim-ministru ca urmare a scandalului privind salamul alterat adus din Germania, potrivit unor surse guvernamentale citate de Agerpres. ro. continuă pe Adevărul

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuValentin-Florin Trifan

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit, prin detasare, cu Valentin-Florin Trifan, secretarul general adjunct de la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Bogdan Nica a fost eliberat din functie de premierul Ponta. Seful ANPC, inlocuit cuMarius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei

Bogdan Nica, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a fost eliberat din functie si inlocuit cu Marius Alexandru Dunca, vicepresedinte al institutiei, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta, publicata azi in Monitorul Oficial.

Presedintele ANPC, demis.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial, anuntaMediafax. Bogdan Nica a fost presedintele ANPC, cu rang de secratar de stat, din 23 mai 2012. Nica, in varsta de 47 de ani, este membru PNL si, anterior numirii la conducerea ANPC, a condus un centru medical privat 2008 - 2012), a fost secretar general in Ministerul Sanatatii 2007 - 2008), .

Presedintele ANPC a fost eliberat din functie de Victor Ponta

Presedintele Autoritatii pentru Protectia Consumatorului, Bogdan Cristian Nica, a fost eliberat din functie, luni. Decizia a fost luata de primul ministru Victor Ponta. Stire in curs de actualizare. Presedintele.

Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce a participat la o orgie sexuala

Un episcop ortodox bulgar a fost demis dupa ce a aparut pe Internet o inregistrare in care apare participand la o orgie sexuala, a anuntat Sfantul Sinod, citat de AFP. Episcopul Boris, de la Manastirea.

Constantin Nicolescu a fost revocat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges

Constantin Nicolescu a fost revocat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges. Prefectul de Arges, Constantin Soare, a semnat decizia, dupa ce Nicolescu a fost declarat in conflict de interese, in.

Bistriteanul liberal Ovidiu Putura, demis din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Primul care cade in urma scandalului din USL pare sa fie tocmai capul unui bistritean. Liberalul Ovidiu Putura a fost demis din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei luni de catre premierul Victor Ponta.

Constantin Nicolescu a fost demis de la sefia CJ

Prefectul Cristian Soare a semnat, in aceasta dimineata, ordinul de revocare a lui Constantin Nicolescu din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges.

Ovidiu Putura a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Victor Ponta a decis, luni, eliberarea din functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei a lui Ovidiu Putura. La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Ovidiu Putura se elibereaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )