Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedintele ANPC, demis. Vicepresedintele preia functia.

România Liberă România Liberă,
Presedintele ANPC, demis. Vicepresedintele preia functia.

UPDATE: Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) Marius Dunca, membru PSD, a fost numit la conducerea institutiei, dupa eliberarea din functie a fostului presedinte, Bogdan Nica, informeaza Mediafax. Marius Dunca exercita de luni atributiile de presedinte al ANPC, dupa eliberarea din functie, tot de luni, a lui Bogdan Nica, potrivit unor decizii ale premierului Victor Ponta, publicate in Monitorul Oficial. Dunca a fost numit vicepresedinte al ANPC in 23 mai . continuă pe România Liberă

Presedintele ANPC, demis.

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial, anuntaMediafax. Bogdan Nica a fost presedintele ANPC, cu rang de secratar de stat, din 23 mai 2012. Nica, in varsta de 47 de ani, este membru PNL si, anterior numirii la conducerea ANPC, a condus un centru medical privat 2008 - 2012), a fost secretar general in Ministerul Sanatatii 2007 - 2008), .

Presedintele ANPC, demis

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica PNL), a fost eliberat din functie si inlocuit de vicepresedintele ANPC, Marius Dunca PSD), printr-o decizie a prim-ministrului Victor Ponta, publicata astazi in Monitorul Oficial.

Presedintele ANPC, Bogdan Nica, eliberat din functie: Nimeni nu mi-a reprosat nimic

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Bogdan Nica, a fost eliberat din functie, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicata luni in Monitorul Oficial. Bogdan Nica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )