Libnet.ro
UNICEF

23:00

Panasonic, a doua companie japoneza care isi inchide fabricile din China

Antena3 Antena3,
Panasonic, a doua companie japoneza care isi inchide fabricile din China

Panasonic este a doua companie japoneza care anunta ca inchide mai multe fabrici in China, dupa ce protestele anti-nipone, provocate de disputa pentru insulele Diaoyu/Senkaku, au devenit violente si mai multe. continuă pe Antena3

USL a adoptat o Rezolutie prin care isi exprima solidaritatea cu Liviu Dragnea.

Conducerea Uniunii Social Liberale a adoptat sambata o Rezolutie prin care isi exprima solidaritatea cu Secretarul General al PSD, Liviu Dragnea, dar si cu primarii si militantii vizati de actiunea politica declansata de unii procurori DNA impotriva acestora, informeaza Agerpres. Citeste si:USL a deschis un nou front. Ce pret vom plati pentru ambitiile lui Voiculescu si Dragnea? Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste Liderii USL apreciaza ca .

Champs-Elysees, bulevardul care isi pierde sufletul.

De la un bulevard elegant, cu branduri putin accesibile, cu teatre si cafenele, Champs-Elysees s-a transformat intr-un mall american, noteaza jurnalistii de la publicatia americana The New York Times, in editia electronica. Considerat unul din cele mai frumoase bulevarde din lume, astazi, brandurile americane au pus stapanire pe Champs-Elysees, care si-a pierdut caracterul distinct si a devenit mai putin francez. O mare parte a bulevardului a fost invadata de outlet-uri cu haine pe care cei .

Romanii care isi vor denunta vecinii la Fisc ar putea fi recompensati financiar

Fiscul vrea sa premieze turnatorii la Fisc, dupa modelul suedez. Romanii care vor transmite Fiscului informatii privind fapte de evaziune ale unor persoane sau companii ar putea primi stimulente fiscale sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )