Libnet.ro
UNICEF

12:30

PANICA la inalta Curte, din cauza Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
PANICA la inalta Curte, din cauza Elenei Udrea

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) s-ar teme sa nu pice pe ei cererea DNA de arestare a Elenei Udrea, potrivit unor surse citate de Lumea justitiei. Sa vedeti ce panica o sa fie la. continuă pe Antena3

Basescu NU a condus Romania. Declaratia Elenei Udrea care arata CINE a fost pana acum la putere

Cristian Troncota, decanul Academiei Nationale de Informatii, considera ca fostul sef al SRI, George Maior, a plecat din fruntea SRI din cauza Elenei Udrea. De ce tinta Elenei Udrea este Florian Coldea,.

Valeriu Turcan: Am plecat din Administratia Prezidentiala din cauza dorintei Elenei Udrea de a controla politica de comunicare a Palatului Cotroceni (VIDEO)

Valeriu Turcan a declarat, miercuri seara, in exclusivitate pentru postul B1 TV, ca a demisionat din postul de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu din cauza.

Fostul consilier al Elenei Udrea, din nou la DNA. Stefan Lungu este acuzat in dosarul Gala Bute ca zeciuia banii ministerului condus de Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier personal al Elenei Udrea pe vremea cand aceasta conducea Ministerul Dezvoltarii si Turismului, a mers astazi din nou la procurorii anticoruptie. Lungu era omul de incredere al Elenei Udrea si, spun procurorii, obisnuia sa perceapa 10% din valoarea unor contracte prin intermediul unor firme pe care le controla.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

ANI verifica averea Elenei Udrea. Seful ANI, intrebat despre Udrea: Antena 3 le stie pe toate

Agentia Nationala de integritate a inceput verificarea averii Elenei Udrea, din octombrie 2014. Inspectorii de integritate verifica daca sunt inadvertente intre declaratia de avere a deputatului PMP Elena.

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si beci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

Dinu Pescariu ii serveste Elenei Udrea pentru game, set si meci

Dezvaluirile DNA despre modul de circulare a sumelor din Gala Bute, patronata de Ministerul Turismului si Dezvoltarii aparent prin Elena Udrea si apropiatii sai), dar si cele despre fostul jucator de tenis Dinu Pescariu care se juca cu milioane de euro in cont sau trecea sume uriase in valizapeste granita, continua. De data aceasta, Pescariu ii serveste pentru meci direct Elenei Udrea, hotarandu-se sa ciripeasca probabil pentru a scapa cu pedepse cat mai mici.

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

Noi DEZVALUIRI in dosarul Elenei Udrea: Gala Bute, facuta pe credit luat de Obreja

Gala Bute a fost facuta cu credit de la banca, garantat de ministerul Elenei Udrea. Informatia apare in referatul prin care procurorii cer arestarea lui Rudel Obreja si ai altor apropiati ai lui Udrea. Ingineria a.

Averea Elenei Udrea, verificata de Agentia Nationala de Integritate

Averea Elenei Udrea este verificata de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce inspectorii ANI s-au autosesizat in luna octombrie a anului trecut, au declarat oficiali din cadrul institutiei pentru Mediafax. Inspectorii de integritate verifica daca sunt inadvertente intre declaratia de avere a deputatului PMP Elena Udrea si bunurile si banii pe care aceasta le detine.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )