Libnet.ro
UNICEF

01:05

Panica in Israel. Zeci de rachete au fost lansate din Gaza catre teritoriul israelian

Antena3 Antena3,
Panica in Israel. Zeci de rachete au fost lansate din Gaza catre teritoriul israelian

Zeci de rachete au fost lansate miercuri dimineata de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului. Trei persoane au fost ranite in urma atacului, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Micky. continuă pe Antena3

Cel putin 40 de rachete au fost lansate din Gaza catre Israel.

Peste 40 de rachete au fost lansate, miercuri dimineata, de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului, provocand ranirea a trei persoane, dintre care doua sunt in stare grava, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, informeaza Mediafax. Potrivit postului public de radio, ranitii sunt muncitori imigranti thailandezi care lucrau intr-o ferma. Ei au fost transportati la un spital din sudul Israelului. Postul de radio a mentionat, de asemenea, ca o casa a .

Peste 40 de rachete lansate din Gaza catre Israel: Trei persoane au fost ranite

Cel putin 40 de rachete au fost lansate, miercuri dimineata, de catre palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului. Trei persoane au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava, citeaza SC.

Dulceata si mierea, produse la Viscri, au fost lansate la Paris

Dulceata si mierea produse in satul Viscri au fost lansate ieri, la Paris, in cadrul unui festival gastronomic. Dulceata produsa la Viscri este considerata cea mai scumpa din Romania, un borcan costand nu mai putin de 250 de euro, si este realizata din fructe de padure, prezentata in ambalaje premium, fiind invelite cu tesatura de argint.

...si se mai vaita ca nu au bani! Sume importante de bani au fost ridicate din casa unor DOCTORI

Mai multe perchezitii au avut loc, luni dupa-amiaza, in municipiul Bacau, la cabinetele si locuintele unor medici acuzati de fapte de coruptie, fiind ridicate documente si sume importante de bani. Zeci de.

Italia: Fost ministru din Guvernul lui Berlusconi, acuzat de coruptie.

Un nou caz de coruptie a izbucnit in Italia, unde un responsabil al grupului industrial italian Finmeccanica, societate activa in domeniul aeronauticii, a fost arestat marti sub acuzatia de coruptie. In aceasta ancheta, deschisa de Parchetul din Napoli, este implicat si fostul ministru italian al dezvoltarii economice, Claudio Scajola, acuzat de coruptie internationala, informeaza miercuri mass media din Italia, potrivit Agerpres. Acest nou scandal de coruptie survine intr-o perioada dificila .

De ce nu i-au fost scazute din pedeapsa lui Nastase cele sase zile petrecute in spital - motivarea instantei

Tribunalul Bucuresti a aratat in motivarea deciziei de respingere a cererii lui Adrian Nastase de reducere din pedeapsa sa de doi ani de inchisoare a celor sase zile petrecute in spital de ce nu a fost admisa .

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost schimbat din functie

Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat surse din Ministerul Administratiei si.

Seful Jandarmeriei Romane a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de minsitrul de Interne Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de ministrul de Interne, Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Cadavrul fostului presedinte polonez Ryszard Kaczorowski a fost exhumat din cauza unei erori de identificare

Cadavrul fostului presedinte polonez in exil Ryszard Kaczorowski si al unei alte victime a accidentului aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk, au fost exhumate, in baza unei identificari eronate, scrie AFP, citat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )