Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce nu i-au fost scazute din pedeapsa lui Nastase cele sase zile petrecute in spital - motivarea instantei

Antena3 Antena3,
De ce nu i-au fost scazute din pedeapsa lui Nastase cele sase zile petrecute in spital - motivarea instantei

Tribunalul Bucuresti a aratat in motivarea deciziei de respingere a cererii lui Adrian Nastase de reducere din pedeapsa sa de doi ani de inchisoare a celor sase zile petrecute in spital de ce nu a fost admisa . continuă pe Antena3

Tribunalul Bucuresti: Zilele de spitalizare nu pot fi scazute din pedeapsa lui Nastase, intrucat acesta si-a provocat in mod voit leziunile

Tribunalul Bucuresti a motivat marti ca fostul premier Adrian Nastase si-a provocat in mod voit leziunile pentru care a stat internat, in perioada 20-26 iunie, la Spitalul Floreasca din Capitala, acesta fiind.

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost schimbat din functie

Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat surse din Ministerul Administratiei si.

Seful Jandarmeriei Romane a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de minsitrul de Interne Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de ministrul de Interne, Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Cadavrul fostului presedinte polonez Ryszard Kaczorowski a fost exhumat din cauza unei erori de identificare

Cadavrul fostului presedinte polonez in exil Ryszard Kaczorowski si al unei alte victime a accidentului aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk, au fost exhumate, in baza unei identificari eronate, scrie AFP, citat.

Franta. Aproximativ 500 de pelerini au fost evacuati din sanctuarele de la Lourdes, din cauza inundatiilor

Aproximativ 500 de pelerini erau in curs de evacuare de la sanctuarele de la Lourdes, dupa ce acest loc de pelerinaj catolic situat in sud-vestul Frantei a fost partial inchis sambata din cauza unor inundatii,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )