Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

B1 B1,
Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de ministrul de Interne, Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor. continuă pe B1

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost inlocuit din functie

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie, marti, decizia fiind luata de ministrul de Interne, Mircea Dusa. Potrivit ministrului Dusa, schimbarea a fost facuta pentru ca in ultimul timp am considerat noi ca e nevoie de o conducere mai eficienta a activitatii Jandarmeriei, dar si pentru ca generalul Gavrila Pop nu era un titular pe acest post, el fiind imputernicit in aceasta functie in luna mai a acestui an. In locul lui Pop a fost numit la sefia Jandarmeriei Romane colonelul Mircea Olaru, seful Inspectoratului de Jandarmi Galati.

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost schimbat din functie

Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat surse din Ministerul Administratiei si.

Seful Jandarmeriei Romane a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de minsitrul de Interne Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Gavrila Pop, SCHIMBAT de la conducerea Jandarmeriei Romane.

Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat surse din Ministerul Administratiei si Internelor MAI), informeaza Mediafax. In mai, Pop a fost imputernicit, pentru sase luni, in functia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane IGJR). In perioada 2007-2010, el a condus Jandarmeria Capitalei, de la conducerea careia a fost demis in noiembrie .

De ce nu i-au fost scazute din pedeapsa lui Nastase cele sase zile petrecute in spital - motivarea instantei

Tribunalul Bucuresti a aratat in motivarea deciziei de respingere a cererii lui Adrian Nastase de reducere din pedeapsa sa de doi ani de inchisoare a celor sase zile petrecute in spital de ce nu a fost admisa .

Cadavrul fostului presedinte polonez Ryszard Kaczorowski a fost exhumat din cauza unei erori de identificare

Cadavrul fostului presedinte polonez in exil Ryszard Kaczorowski si al unei alte victime a accidentului aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk, au fost exhumate, in baza unei identificari eronate, scrie AFP, citat.

Franta. Aproximativ 500 de pelerini au fost evacuati din sanctuarele de la Lourdes, din cauza inundatiilor

Aproximativ 500 de pelerini erau in curs de evacuare de la sanctuarele de la Lourdes, dupa ce acest loc de pelerinaj catolic situat in sud-vestul Frantei a fost partial inchis sambata din cauza unor inundatii,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )