Libnet.ro
UNICEF

18:00

Panica in Paris. Focuri de arma langa catedrala Notre Dame. Un barbat a fost ucis

Antena3 Antena3,
Panica in Paris. Focuri de arma langa catedrala Notre Dame. Un barbat a fost ucis

Alerta in Paris. Este panica in centrul capitalei franceze, dupa ce mai multe focuri de arma s-au auzit langa Catedrala Notre Dame, scrie BBC News. Autoritatile au ajuns rapid la locul. continuă pe Antena3

Panica in Paris. Focuri de arma langa catedrala Notre Dame. Un barbat a fost impuscat

Alerta in Paris. Este panica in centrul capitalei franceze, dupa ce mai multe focuri de arma s-au auzit langa Catedrala Notre Dame, scrie BBC News. Autoritatile au ajuns rapid la locul.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce dorea sa atace catedrala Notre Dame a fost impuscat

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit explozii si focuri de arma in fata monumentului.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce a atacat politistii de la catedrala Notre Dame a fost impuscat (FOTO, VIDEO)

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit bubuituri si focuri de arma in fata monumentului.

VIDEO. Focuri de arma la Paris, la catedrala Notre-Dame. Politistii au neutralizat un barbat care i-a atacat cu un ciocan

Un politist a deschis focul, marti dupa-amiaza, in centrul Parisului, la Catedrala Notre-Dame, impotriva unui barbat agresiv, informeaza presa franceza.

Focuri de arma la Paris, la catedrala Notre-Dame. Politistii au neutralizat un barbat care i-a atacat cu un ciocan

Un politist a deschis focul, marti dupa-amiaza, in centrul Parisului, la Catedrala Notre-Dame, impotriva unui barbat agresiv, informeaza presa franceza.

Focuri de arma in apropiere de catedrala Notre-Dame din Paris

Fortele de ordine au fost nevoite sa intervina dupa ce un barbat a agresat un politist in apropiere de catedrala Notre-Dame din Parisului.

Politia intervine la un incident la Catedrala Notre Dame din Paris

Politia intervine la un incident in curs de desfasurare la Catedrala Notre Dame si avertizeaza publicul sa se indeparteze de zona, scrie Reuters.

Un politist a fost ranit intr-un atac din fata Catedralei Notre Dame

ACTUALIZARE 19:04 Aproximativ 900 de persoane sunt baricadate in catedrala Notre-Dame in urma incidentului de securitate din Paris Aproximativ 900 de persoane au ramas baricadate in catedrala Notre-Dame, potrivit BFMTV. ----- Un individ a atacat un agent de politie cu un ciocan, iar ulterior acesta a fost neutralizat, conform BBC. Oficialii francezi le-au comunicat cetatenilor sa pastreze distanta fata de catedrala Notre-Dame.

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator.

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris. Atacatorul a strigat: Asta este pentru Siria!

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator. Potrivit ministrului de Interne al Frantei, atacatorul ar fi strigat Asta este pentru Siria!19:36 Atacatorul s-a revendicat ca fiind un soldat al califatului gruparii Stat Islamic, a declarat o sursa apropiata anchetei, citata de AFP. 19:16: Atacatorul a strigat Asta este pentru Siria!, a declarat ministrul de Interne, Gerard Collomb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )