Libnet.ro
UNICEF

23:00

Papa Francisc, in mijlocul imigrantilor din Grecia

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, in mijlocul imigrantilor din Grecia

Papa Francisc se va afla sambata dimineata pentru cateva ore in insula elena Lesbos, poarta de intrare a imigrantilor in Europa, pentru a transmite un mesaj de deschidere si de. continuă pe Antena3

Papa Francisc a plecat din insula Lesbos insotit de trei familii de refugiati sirieni, pe care le va caza la Vatican (VIDEO)

Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica in insula greceasca Lesbos. Suveranul Pontif a transmis un mesaj de solidaritate fata de refugiati. insotit de Patriarhul Bartolomeu I al.

Papa Francisc se va afla sambata cateva ore la Lesbos, pentru a transmite un mesaj de solidaritate fata de imigranti

Papa Francisc se va afla sambata dimineata pentru cateva ore in insula elena Lesbos, poarta de intrare a imigrantilor in Europa, pentru a transmite un mesaj de deschidere si de solidaritate, relateaza AFP.

Papa Francisc a ajuns pe insula Lesbos din Grecia pentru a vizita taberele de imigranti

Papa Francisc a ajuns, sambata dimineata, pe insula greaca Lesbos, pentru a vizita o tabara in care se afla peste 3. 000 de imigranti ce risca sa fie deportati in Turcia, pentru a-si exprima solidaritatea fata de cei care incearca sa ajunga in Europa,.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Lesbos luand in avion trei familii de refugiati sirieni

ACTUALIZARE 16:35 Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos si a decolat spre Roma in jurul orei locale 12. 15 GMT, pe aeronava imbarcandu-se si trei familii de refugiati sirieni de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican, transmit Reuters si France Presse. *ACTUALIZARE 14:48 ''Nu sunteti singuri '', le-a spus papa Francisc migrantilor din Moria care ii cereau ajutorul .

Antonio Banderas s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican (FOTO)

Celebrul actor Antonio Banderas a fost surprins alaturi de Nicole Kimpel, tanara lui iubita, la Vatican, unde s-a intalnit cu Papa Francisc. Acesta a publicat o poza pe contul sau de Instagram.

Papa Francisc, gest incredibil la finalul vizitei in Lesbos. A luat in avion trei familii de refugiati sirieni, pe care ii va gazdui la Vatican

Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos si a decolat spre Roma in jurul orei locale 12. 15 GMT, pe aeronava imbarcandu-se si trei familii de refugiati sirieni de confesiune.

Papa Francisc s-a intors din insula Lesbos la Vatican cu 12 refugiati sirieni FOTO VIDEO

Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos. in aeronava Suveranului Pontif s-au imbarcat si trei familii de refugiati sirieni , in total 12 persoane, de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican.

FOTO VIDEO Papa Francisc s-a intors din insula Lesbos la Vatican cu 12 refugiati sirieni

Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos. in aeronava Suveranului Pontif s-au imbarcat si trei familii de refugiati sirieni, in total 12 persoane, de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican.

FOTO + VIDEO: Papa Francisc a inceput vizita pe insula Lesbos

Papa Francisc merge, sambata, pe insula elena Lesbos, unde va transmite un mesaj de solidaritate fata de imigranti.

Papa Francisc, despre sex si relatii: insusi Dumnezeu a creat sexualitatea, acest dar extraordinar pe care l-a oferit creatiei lui

Papa Francisc a scris o lucrare intitulata The Joy of Love n. r. Bucuria de a iubi) in care a abordat subiecte precum mariajul, sexul si viata de familie intr-o maniera mult mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )