Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parc dendrologic, amenajat la Alba Iulia printr-un proiect european de 2,66 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parc dendrologic, amenajat la Alba Iulia printr-un proiect european de 2,66 mil. euro

Un parc dendrologic cu o suprafata de peste 21 de hectare si cu peste 1. 100 de specii de arbori si plante din intreaga lume a fost amenajat la Alba Iulia, printr-un proiect european in valoare de 2,66 milioane de euro. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO VIDEO Colt de rai la Alba Iulia. 1 mai in Parcul Dendrologic, inaugurat de silvicultorul care l-a infiintat in 2001

Sute de locuitori din Alba Iulia au sarbatorit 1 mai cu o iesire in parcul dendrologic, o veritabila oaza de liniste si relaxare deschisa, oficial, publicului pentru prima data dupa 13 ani de la infiintare. Inaugurarea a fost posibila gratie unui proiect derulat de Primaria Alba Iulia, finantat partial din fonduri europene.

FOTO Se deschide Parcul Dendrologic de la Alba Iulia, o minune peisagistica a Transilvaniei

Parcul Dendrologic Dr. Ioan Vlad de la marginea orasului Alba Iulia, in zona dealului Mamut, se deschide pentru public. Locuitorii si turistii vor avea, astfel, la dispozitie o varietate mai mare de oportunitati de petrecere a timpului liber, pe langa Cetatea Alba Carolina.

Informare si consiliere profesionala pentru 300 de someri din Regiunea Centru printr-un proiect european

Un numar de 300 de persoane din judetele Alba, Sibiu, Mures si Harghita vor fi informate si consiliate profesional pentru a-si gasi un loc de munca. Activitatea este parte componenta a unui proiect cu finantare europeana in valoare de 1,8 milioane de lei, initiat de societatea SC DAD Expertise SRL Alba Iulia.

Aventurile penale ale unui barbat din Alba Iulia condamnat in doua dosare la 6 ani cu executare pentru inselaciune

Un barbat din Alba Iulia specializat in infractiuni de intelaciune a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia la 2 ani de inchisoare in regim de detentie. Adrian Petru Groza este beneficiarul unei alte condamnari de 4 ani de inchisoare, pentru infractiuni similare si este, in prezent, incarcerat la Penitenciarul Aiud.

Patronul acuzat de furtul unei statui de patrimoniu in valoare de peste 200.000 de euro, achitat la Judecatoria Alba Iulia

Patronul societatii de constructii din Alba Iulia judecat pentru ca ar fi furat o statuie de patrimoniu in valoare de peste 200. 000 de euro a fost achitat de instanta de fond. Soaita Ioan Ciprian a fost surprins in flagrant anul trecut in timp ce incerca sa vanda doua bucati din statuie intr-o parcare din Alba Iulia.

VIDEO Serbarile Unirii in 1929la Alba Iulia, intr-un material British Pathe. Regele Mihai a fost prezent la eveniment

Un filmulet publicat pe youtube de compania de media British Pathe ne arata cum s-a sarbatorit Marea Unire de la 1918, in anul 1929. in prim-plan este regele Mihai al Romaniei, care avea doar 8 ani, prezent la Alba Iulia impreuna cu mama sa Elena. Cei doi erau insotiti de mai multe personalitati politice si militare ale vremurilor.

Moodys a confirmat ratingul Primariei Alba Iulia la Ba1, imbunatatind perspectiva la stabila

Moodys a confirmat ratingul Primariei Alba Iulia la Ba1, imbunatatind astfel perspectiva la stabila, informeaza Mediafax. La sfarsitul saptamanii trecute, Moodys a modificat perspectiva.

Proiect cu finantare europeana: consiliere pentru 270 de persoane din mediul rural, in patru judete din Transilvania

Societatea DAD Expertise SRL Alba Iulia in parteneriat cu Fundatia Romtens Bucuresti implementeaza proiectul Servicii de Pregatire si Orientare in Rural SPOR, finantat de Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Proiectul are o valoare de aproape 2 milioane de lei si se deruleaza pe o perioada de 18 luni.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )