Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pariul Zidane: Poate fi un bun antrenor? Ce au facut cei mai mari 10 jucatori ai lumii dupa ce au pus ghetele in cui

Adevărul Adevărul,
Pariul Zidane: Poate fi un bun antrenor? Ce au facut cei mai mari 10 jucatori ai lumii dupa ce au pus ghetele in cui

Zinedine Zidane este socotit unul dintre primii zece jucatori din toata istoria fotbalului si din acest motiv va trebui sa dea un raspuns intrebarii: Un fost mare jucator poate fi si un mare antrenor?. O intrebare la care altii au raspuns deja. continuă pe Adevărul

Cei mai influenti moguli de presa din Europa

Se stie ca un om informat este un om puternic, dar oare cat de influenti pot fi cei care detin instrumentele de furnizare a informatiei? Iata cativa dintre cei mai influenti moguli de presa din Europa, care au reusit mereu sa raspunda eficient si sa reinventeze sub presiunea dezvoltarii rapide a tehnologiei, fluctuatiilor economice si evolutiei societatilor. Lista a fost intocmita de Politico.

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit la varsta de 69 de ani VIDEO

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit, sambata, la varsta de 69 de ani, din cauza unui cancer, informeaza site-ul leparisien. fr, citat de Mediafax.

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut.

Cei mai ciudati si enigmatici voievozi moldoveni. Cine au fost cu adevarat Ciubar sau Costea voievod

In istoria Evului Mediu al Moldovei si-au facut loc de-a lungul timpului multe necunoscute. Voievozi cu origine si existenta incerta au ajuns sa domneasca pentru perioade scurte pe tronul Musatinilor. Nici astazi, lucrurile nu sunt clare in ceea ce-i priveste, iar numele lor enigmatice starnesc inca semne de intrebare.

Cei mai ciudati si enigmatici voievozi moldoveni. Cine au fost cu adevarat Ciubar si Costea voievod

In istoria Evului Mediu al Moldovei si-au facut loc de-a lungul timpului multe necunoscute. Voievozi cu origine incerta au ajuns sa domneasca pentru perioade scurte pe tronul Musatinilor. Nici astazi, lucrurile nu sunt clare in ceea ce-i priveste, iar numele lor enigmatice starnesc inca semne de intrebare.

ANALIZA Cei mai buni marcatori ai Romaniei in 2015 au inscris putine goluri anul trecut. Cine sunt golgheterii

Nationala Romaniei este una dintre echipele care a marcat cel mai putin in campania de calificare la Euro 2016, in cele zece partide disputate punctand de 11 ori, iar patru dintre goluri fiind inscrise in poarta Insulelor Feroe.

Cei mai mari angajatori recruteaza: ce locuri de munca ofera la inceput de an

Vezi in slide-urile urmatoare ce locuri de munca sunt disponibile in cadrul celor mai mari angajatori privati din Romania, potrivit BestJobs si eJobs , principalele site-uri de recrutare de pe piata locala.

Cine sunt ministrii propusi la Economie, Tineret si Drumuri. Sunt cei mai tineri din echipa lui Ion Sturza

Varsta medie a echipei propuse de Ion Sturza este de 46 de ani. Cele mai tinere persoane au fost propuse la conducerea Ministerului Economiei, a Tineretului si Sportului, la cea a Transporturilor si Infrastructurii Drumurilor, precum si la Ministerul Mediului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )