Libnet.ro
UNICEF

14:30

Parlamentul European a decis! Marea Britanie trebuie sa respecte referendumul si sa paraseasca UE (VIDEO)

B1 B1,
Parlamentul European a decis! Marea Britanie trebuie sa respecte referendumul si sa paraseasca UE (VIDEO)

Membrii Parlamentului European cer Marii Britanii sa respecte rezultatul referendumului in urma caruia britanicii au votat pentru iesirea Regatului Unit din blocul comunitar, arata B1 TV. Decizia a fost luat. continuă pe B1

Brexit. Pierre Moscovici: Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din UE

Comisarul european pentru afaceri economice, Pierre Moscovici, a declarat duminica ca Marea Britanie trebuie sa actioneze rapid pentru a notifica Bruxellesul in legatura cu dorinta sa de a iesi din Uniunea Europeana, pentru a nu se prelungi incertitudinea.

BREXIT. Nigel Farage, primit cu ostilitate in Parlamentul European. Tu ce mai cauti aici?

Liderul UKIP din Marea Britanie a avut parte de o primire ostila astazi, in sedinta Parlamentului European, prima dupa referendumul istoric in care britanicii au votat pentru iesirea din.

Arhitectul BREXIT, sfidator in Parlamentul European: Ati ras toti de mine. Acum nu mai radeti, nu?

In Parlamentul European este un adevarat scandal, dupa ce Marea Britanie a decis sa iasa din UE. Parlamentul European a cerut imediat activarea procedurii de retragere a Marii Britanii din Uniune si cer.

Incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendumul pentru Brexit, au fost vizati cetateni polonezi si romani

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, preluata de Mediafax.

BREXIT: cum au vazut artistii din toata lumea referendumul din Marea Britanie

Numerosi graficieni au publicat desene prin care evidentiaza situatia din Marea Britanie, in urma referendumului pentru BREXIT. Nu putini sunt cei care carora nu le vine sa creada ce-au facut, dupa ce Marea Britanie a votat sa iasa din Uniunea Europeana. inainte de toate, insa, trebuie sa stiti ca acesta este, de fapt, un vot consultativ, [].

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Nu se mai justifica prezenta lor in forul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Marea Britanie isipierde parlamentarii europeni dupa votul in favoarea Brexit-ului: Romania a putea avea mai multi alesi in Legislativul european

Dupa votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana, Marea Britanie isi va pierde deputatii din Parlamentul European. in conditiile in Regatul Unit este a doua tara ca numar de.

Romanii, printre strainii vizati de incidente rasiste in Marea Britanie dupa referendum

Numeroase incidente cu caracter rasist s-au inregistrat in Marea Britanie dupa referendumul care a decis iesirea tarii din UE, fiind vizati polonezi, romani, italieni si musulmani, somati sa paraseasca teritoriul britanic, informeaza publicatia EUObserver, citata de Mediafax.

David Cameron: Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei si restului lumii, a declarat premierul David Cameron in fata Parlamentului, reunit luni in sesiune dupa o pauza pentru referendumul care a decis Brexitul, scrie AFP.

Fost premier al Belgiei: in primele opt ore de la Brexit, Marea Britanie a pierdut 350 de miliarde de dolari, mai mult decat contributia sa pe 15 ani la bugetul UE

Marea Britanie a pierdut 350 de miliarde de dolari in primele opt ore de la anuntarea rezultatelor referendumului privind iesirea din Uniunea Europeana, mai mult decat toate contributiile facute in ultimii 15 ani, cu tot cu reducerile de care a beneficiat Regatul Unit, scria vineri, pe Twitter, fostul premier belgian Guy Verhofstadt, care acum conduce Alianta Liberalilor si Democratilor Europeni ALDE) din Parlamentul European.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )