Libnet.ro
UNICEF

16:30

David Cameron: Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei

Hotnews Hotnews,
 David Cameron: Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana dar nu are dreptul sa intoarca spatele Europei si restului lumii, a declarat premierul David Cameron in fata Parlamentului, reunit luni in sesiune dupa o pauza pentru referendumul care a decis Brexitul, scrie AFP. continuă pe Hotnews

BREXIT. REZULTATE FINALE. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Britanicii au votat pentru iesirea din Uniunea Europeana, potrivit estimarilor marilor canale de televiziune ale tarii, la finalul unui referendum istoric care a facut deja sa se simta primele sale efecte asupra pietelor asiatice.

BREXIT. Britanicii au schimbat istoria Europei. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana

Dupa numararea a peste 90% din voturi incepe sa se contureze din ce in ce mai clar ce au ales britanicii. 51,7% dintre ei nu vor sa mai faca parte din Uniunea Europeana. Iar diferenta fata de cei.

BREXIT. Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana. Ce urmeaza

Chemati la urne, britanicii au decis ca nu este cale sa isi rezolve diferendele cu Uniunea Europeana decat printr-un divort. 72% dintre cetateni s-au prezentat la vot, un vot care a aruncat nu doar Ma.

BREXIT. Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca URGENT cand paraseste Uniunea Europeana

Franta si Germania au somat Marea Britanie sa stabileasca urgent cand paraseste Uniunea Europeana, iar un oficial francez a argumentat ca va deveni logic ca zona financiara a Londrei nu mai poate gazdui institutii UE.

HSBC va muta circa 1.000 de joburi la Paris daca Marea Britanie paraseste piata unica europeana

Grupul bancar britanic HSBC, cea mai mare banca europeana, ar urma sa-si mute pana la 1. 000 dintre angajti de la Londra la Paris daca Marea Britanie va parasi piata unica europeana, dupa votul dat joi de britanici de a iesi din Uniunea Europeana, scrie BBC News.

BREXIT. David Cameron nu va declansa mecanismul de negociere

Uniunea Europeana nu se asteapta ca premierul britanic David Cameron sa declanseze mecanismul care da startul procesului de negociere privind Brexit-ul la summitul de marti de la Bruxelles al liderilor.

BREXIT. Primele estimari arata ca Marea Britanie ramane in Uniunea Europeana

Primele estimari ale referendumului din Marea Britanie releva ca britanicii au ales sa ramana in Uniunea Europeana. Milioane de britanici au votat joi pe marginea apartenentei tarii lor la UE,.

Presa germana: Germania va urmari o asociere intre Marea Britanie si Uniunea Europeana dupa Brexit, dar fara acces deplin la piata unica

Germania avea pregatit un plan de urgenta in cazul iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, aproape certa in urma votului de joi. Guvernul german ar urmari un statut de asociere intre Marea Britanie si UE dupa terminarea negocierilor, relateaza publicatia economica Handelsblatt, citand un document pregatit de Ministerul Finantelor de la Berlin.

Brexit, un referendum cu multiple scenarii posibile pentru Marea Britanie: modelul Elvetia, Canada sau Norvegia?

Pe masura ce relatia dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana se va schimba dupa Brexit, implicatiile exacte ale deciziei statului insular de a parasi blocul comunitar sunt departe de a putea fi comensurate, cum nu exista un precedent.

Brexit. Zece modalitati de oficializare a divortului Marii Britanii de Uniunea Europeana

Impasul dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) legat de ceea ce urmeaza dupa referendumul din 23 iunie, cand britanicii au votat pentru iesirea din blocul comunitar, lasa deschise o serie de posibile scenarii, cateva dintre ele fiind prezentate luni de agentia de presa Reuters, relateaza Agerpres in pagina electronica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2167 seconds )