Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pastila ITC: Windows 8 a vandut peste 200 milioane licente (VIDEO)

B1 B1,
Pastila ITC: Windows 8 a vandut peste 200 milioane licente (VIDEO)

Windows 8 a reusit sa vanda peste 200 de milioane de licente din octombrie 2012 pana in prezent. Cu toate acestea, nu a depasit succesul obtinut de Windows 7 in primul an de la lansare. Iar aplicatia Viber a. continuă pe B1

Cat de bine merge Windows 8? Microsoft anunta 200 de milioane de copii vandute

Windows 8 exista de peste un an pe piata, iar vicepresedintele Microsoft Tami Reller a oferit o cifra importanta pentru acest sistem de operare: pana acum au fost vandute 200 de milioane de licente. Acesta are un parcurs mai prost decat cel mai popular Windows de pana acum.

Ordinea publica la partida restanta a Ligii I dintre Steaua si U Cluj, asigurata de peste 200 de jandarmi

Peste 200 de jandarmi vor asigura ordinea publica, marti, pe stadionul Ghencea, acolo unde se va juca partida restanta din etapa a XIV-a a Ligii I, dintre Steaua si U Cluj. Intrarea pe stadion se va face cu.

Iasi: Peste 200 de elevi merg zilnic pe jos 20 de kilometri pentru a ajunge la scoala: Autoritatile dau din umeri

Se trezesc cu noaptea in cap si merg pe jos aproape 20 de kilometri, infruntand gerul napraznic, zapada pana la genunchi si noroaiele. Asta trebuie sa indure in fiecare zi cei peste 200 de elevi din comuna.

Veniturile UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari

Veniturile operatorului prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 8%, la peste 140 milioane de dolari, de la 130 milioane de dolari in urma cu un an, pe fondul avansului portofoliului de clienti, a declarat directorul general al companiei,.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 18,25 milioane lei mai mult de 2 milioane euro).

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )