Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce patesc cei care nu mai pot achita ratele la creditul Prima Casa

Antena3 Antena3,
Ce patesc cei care nu mai pot achita ratele la creditul Prima Casa

Cei care nu mai pot achita ratele la creditul luat prin Prima Casa nu vor fi dati afara din locuinta. Este proiectul deputatului Zamfir, initiatorul legii Darii in plata, act normativ care nu ii. continuă pe Antena3

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Daca Marea Britanie va iesi din UE, ramane de vazut, este de parere fost ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, Executive Lead Advisor la Deloitte, care a atras atentia ca, in situatia in care Brexitul se va finaliza, vom fi multi cei care vom pierde.

Hotarare istorica a instantei! Fotografiile persoanelor publice nu mai pot fi publicate fara acordul acestora. Danilet: Se va crea un precedent. Eu sper ca mai multe persoane sa-si apere drepturile (VIDEO, FOTO)

Hotarare importanta in Romania. Curtea de Apel Bucuresti a decis, definitiv, ca nu pot fi difuzate fotografii din viata privata a unei persoane, fara acordul sau, chiar daca aceasta este o.

Veste buna pentru cei care apeleaza la darea in plata pentru prima data. Guvernul le-a pregatit o surpriza

Impozitul pe transferul proprietatii nu se va mai plati in cazul darii in plata, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, marti, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )