Libnet.ro
UNICEF

13:00

Veste buna pentru cei care apeleaza la darea in plata pentru prima data. Guvernul le-a pregatit o surpriza

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru cei care apeleaza la darea in plata pentru prima data. Guvernul le-a pregatit o surpriza

Impozitul pe transferul proprietatii nu se va mai plati in cazul darii in plata, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, marti, intr-un briefing la Palatul Victoria. continuă pe Antena3

Ordonanta de Urgenta aprobata de Guvern: Persoanele fizice care apeleaza la darea in plata nu vor plati impozit pentru transferul de proprietate

Persoanele fizice care au dreptul la stingerea datoriilor izvorate din contractele de credit prin darea in plata a imobilului ipotecat in favoarea creditorului, potrivit Legii nr. 77/2016, nu vor plati impozitul aferent transferului de proprietate imobiliara, potrivit unei Ordonante de Urgenta aprobate marti de Guvern. Masura se aplica o singura data numai la prima dare in plata, chiar daca creditul este garantat cu una sau mai multe proprietati imobiliare.

Veste buna pentru soferi! Parcatul pe trotuar ar putea sa fie legalizat

Ministerul de Interne a anuntat ca se doreste legalizarea parcatului pe trotuar, potrivit libertatea. ro. MAI a publicat recent Hotararea de Guvern care reglementeaza ridicarea masinilor parcate.

Jurnal de dare in plata. Episodul III: Banca a contestat atat notificarea, cat si taxa de timbru de 100 lei. Vestea buna: Unele banci incep sa accepte darea in plata

Vreti sa aflati ce s-a mai intamplat cu dosarul meu de dare in plata? Eu am ghinion, dar altii nu. Avocatul meu a trimis pana acum peste 80 de notificari de dare in plata si are deja 7 cereri de dare in plata acceptate de catre doua banci: Raiffeisen si BCR. La mine, situatia e usor amuzanta. Banca ne-a contestat notificarea, ne-a raportat la Biroul de Credit si in plus a intrat in proces si cu Judecatoria pentru ca nu a vrut sa plateasca o taxa de timbru de 100 de lei. Banca a pierdut acest proces si are termen sa plateasca taxa de timbru. Dupa ce se solutioneaza problema, o sa fim citati si o sa se dea drumul la dosar. Nota: Acesta este un caz real. Va voi tine la curent cu tot ceea ce mi se intampla in acest proces de dare in plata.

Ce patesc cei care nu mai pot achita ratele la creditul Prima Casa

Cei care nu mai pot achita ratele la creditul luat prin Prima Casa nu vor fi dati afara din locuinta. Este proiectul deputatului Zamfir, initiatorul legii Darii in plata, act normativ care nu ii.

Veste proasta pentru bucuresteni! Tramvaiul 41 va fi deviat timp de cinci luni

Veste cumplita pentru locuitorii din Drumul Taberei. Linia tramvaiului 41 va fi deviata timp de cinci luni pentru constructia Magistralei 5.

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Daca Marea Britanie va iesi din UE, ramane de vazut, este de parere fost ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, Executive Lead Advisor la Deloitte, care a atras atentia ca, in situatia in care Brexitul se va finaliza, vom fi multi cei care vom pierde.

Guvernul a decis: Darea in plata este scutita de impozit. Ce se intampla in cazul in care o persoana a fost deja executata silit

Guvernul a aprobat in sedinta de marti Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, astfel incat romanii care dau in plata, adica dau casa bancii pentru a le fi sterse obligatiile de plata, vor fi scutiti de plata impozitului.

Veste uriasa pentru Dan Sova. Decizia de ultima ora a magistratilor in dosarul CET Govora

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti revocarea masurii controlului judiciar in cazul senatorului Dan Sova, in dosarul CET Govora, in care este acuzat de.

Veste proasta pentru iubitorii de malt Scotch. Celebra bautura va fi in curand o amintire pentru multi consumatori

Iubitorii de malt Scotch au primit o veste proasta. Faimoasa bautura va fi in curand o amintire pentru multi consumatori, cantitatea produsa fiind una limitata. Potrivit investitorilor din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )