Libnet.ro
UNICEF

20:00

Patru adolescenti din Bucuresti, plasati in arest la domiciliu dupa ce au batut o tanara pe strada

Hotnews Hotnews,
 Patru adolescenti din Bucuresti, plasati in arest la domiciliu dupa ce au batut o tanara pe strada

Patru adolescenti cu varste intre 15 si 17 ani au fost arestati la domiciliu dupa ce au batut o tanara, in doua locuri publice din Bucuresti, anunta News. ro. Ei sunt acuzati de loviri si alte violente, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tulburarea ordinii si linistii publice, a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, care a precizat ca una dintre agresoare va fi supusa unei expertize psihiatrice. continuă pe Hotnews

VIDEO Adolescente arestate la domiciliu dupa ce au batut crunt o tanara intr-un parc din Capitala. Expert: Tinerii pot ajunge la cruzimi foarte mari

Patru adolescenti au ajuns in arest la domiciliu dupa ce au batut crunt o tanara de 16 ani intr-un parc din sectorul 6 al Capitalei. Victima a depus plangere la Politie, iar agresorii, cu varste intre 15 si 17 ani, au fost arestati la domiciliu. M-au pus in genunchi si mi-au dat palme si pumni, a povestit eleva de 16 ani. Psihologii explica cum au ajuns tinerii la astfel de fapte care le pot marca viata.

VIDEO Bilantul Transporturilor, la un an de guvernare Ciolos. Ministrul Sorin Buse despre autostrazile nefinalizate, metroul din Bucuresti, investitiile de la CFR si soarta Tarom

La aproape un an de guvernare Ciolos, Ministerul Transporturilor isi face bilantul - putini kilometri de autostrada finalizati, dar multe lucrari in culise pentru deblocarea proiectelor si pregatirea de noi licitatii. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, ministrul Transporturilor Sorin Buse vorbeste de autostrazile inca nefinalizate, de marile proiecte rutiere ce, intr-un final, vor fi scoase la licitatie, de lucrarile intarziate de pe calea ferata, achizitia de noi vagoane pentru CFR, metroul din Bucuresti si legatura cu aeroportul din Otopeni, dar si despre strategia pentru Tarom, dincolo de achizitia de noi avioane.

VIDEO Metrou sau tren din Bucuresti pna la Aeroport? Ministrul Transporturilor explica de ce merge n paralel cu ambele proiecte

In 2021-2022 Bucurestiul ar trebui sa fie legat de Aeroportul Otopeni si printr-o linie de cale ferata cu tot cu gara sub terminal, si printr-o magistrala de metrou. Proiectul pe calea ferata e mai ieftin si mai rapid de facut, in timp ce Magistrala 6 ar ajunge la aproape 1 miliard de euro si multi se intreaba daca nu cumva cele doua se vor canibaliza intre ele. Ministerul Transporturilor vrea sa porneasca amandoua proiectele in paralel, iar ministrul justifica: Dupa ce va fi gata metroul, pe calea ferata va fi conexiunea Aeroportului cu restul tarii, mai ales sudul tarii si cu Bulgaria. Va functiona si in timpul noptii cand metroul nu circula spre Capitala.

Bataie in trafic. Un sofer din Bucuresti i-a aplicat o corectie dura rivalului sau (VIDEO)

Confictul dintre cei doi a aparut dupa ce, persoanacare circula regulamentar, nu i-a permis soferuluiagresiv care conducea un SUV sa-l depaseasca. Odata ajunsi la un semafor, conducatorul auto din.

Primaria Bucuresti a descoperit secretul aglomeratiei din Bucuresti: sistemul inteligent de management al traficului nu functioneaza in 56 de intersectii

Din cele 176 de intersectii introduse in sistemul inteligent de management al traficului, in acest moment functioneaza doar 120, au anuntat vineri reprezentantii Primariei Capitalei. HotNews. ro si alte institutii de presa scriu de peste un an despre proasta functionare a acestui sistem, fara ca situatia sa se imbunatateasca. Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri ca nu poate da un termen pentru remedierea situatiei care ii scoate din minti pe soferii prinsi in traficul infernal din Bucuresti.

Burse pentru studentii din Bucuresti care stau in gazda la batrani si-i ajuta la cumparaturi

Edilul Gabriela Firea a propus, iar consilierii au aprobat ca studentii care stau in gazda la varstnici si ii ajuta la cumparaturi sa primeasca o bursa de 500 de lei din partea Primariei.

PREMIERA: A cantat in costum de baie pe scena Operei Nationale din Bucuresti! Reprezentatie de senzatie a mezzosopranei Andreea Ilie (FOTO)

Acest lucru nu s-a mai intamplat niciodata in cele sase decenii de viata ale Operei Nationale Bucuresti. Mezzosoprana Andreea Ilie a jucat pe scena, in Barbierul din.

DNA Ploiesti face perchezitii la Autoritatea Electorala Permanenta din Bucuresti

DNA Ploiesti efectueaza perchezitii in Bucuresti la Autoritatea Electorala Permanenta, au declarat surse judiciare pentru HotNews.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )