Libnet.ro
UNICEF

13:00

PepsiCo va investi 5,5 miliarde de dolari in India pana in 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PepsiCo va investi 5,5 miliarde de dolari in India pana in 2020

Compania americana PepsiCo va investi 5,5 miliarde de dolari, in India, pana in 2020, vizand dublarea capacitatii de productie si adaptarea ofertei la preferintele locale, potrivit surselor internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

PepsiCo va investi 5,5 MLD. de dolari in India pana in 2020

Compania americana PepsiCo va investi in India 5,5 miliarde de dolari pana in 2020, pentru a creste de peste doua ori capacitatea de productie si pentru a adapta mai bine oferta preferintelor locale.

Twitter a obtinut 1,82 miliarde dolari din oferta publica initiala

Twitter Inc. din SUA a obtinut 1,82 miliarde dolari in cadrul ofertei publice initiale din 6 noiembrie, capitalizarea de piata a retelei de microblogging fiind astfel de 14,2 miliarde dolari - mai mare decat cea a rivalului Facebook Inc.

UBS a rascumparat un fond de active toxice cu 3,76 miliarde dolari

UBS AG, cea mai mare banca elvetiana, a rascumparat pe 3,762 miliarde dolari un fond de active toxice, Stabfund, infiintat impreuna cu Banca Nationala a Elvetiei SNB) in timpul crizei financiare.

Coca-Cola va investi 4 miliarde dolari in China

Compania americana de bauturi racoritoare Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, arata sursele de presa.

UBS rascumpara un fond de active toxice cu 3,76 miliarde dolari

Banca elvetiana UBS va cheltui 3,76 miliarde de dolari pentru rascumpararea unui fond de active toxice, Stabfund, infiintat impreuna cu Banca Nationala a Elvetiei in timpul crizei financiare, informeaza Mediafax, citand Financial Times.

Coca-Cola intentioneaza sa investeasca patru miliarde dolari in China

Compania Coca-Cola ntentioneaza sa investeasca patru miliarde de dolari in urmatorii trei ani in China, pentru dezvoltarea operatiunilor companiei in cea de-a doua mare economie a lumii, potrivit Wall Street.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )