Libnet.ro
UNICEF

22:30

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

ACTUALIZARE 15:17 David Cameron recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers Premierul britanic David Cameron a recunoscut sambata ca ar fi putut 'gestiona mai bine ' cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, decedat in 2010, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Scandalul Panama Papers. Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca din San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala din San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca de la San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala de la San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca aflat in centrul scandalului Panama Papers care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP.

Panama Papers a ajuns la UEFA. Perchezitii ale politiei elvetiene la sediul Uniunii europene de fotbal

Politia federala elvetiana a perchezitionat miercuri sediul Uniunii europene de fotbal UEFA) din Nyon pentru a obtine contractele privind atribuirea drepturilor TV in Ecuador societatii Cross Trading,.

Panama Papers: Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca este o casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in jurisdictii offshore si ofera servicii asociate. Banuita ca, de fapt, inlesneste inclusiv activitati infractionale prin serviciile sale, Mossack Fonseca a colaborat in Romania cu o casa de avocatura care a furnizat un secretar de stat in functie. Este vorba de casa de avocatura Biris Goran, potrivit linx. crji. org.

Mossack Fonseca, zdruncinata de scandalul Panama Papers. Cofondatorul companiei a demisionat din functia de consilier al Guvernului panamez

Avocatul de origine germana Jurgen Mossack, cofondatorul cabinetului Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, a demisionat din functia de consilier pe probleme de politica externa al.

Biris: Nu a existat o relatie directa de afaceri intre Biris Goran si Mossack Fonseca

Secretarul de stat din Ministerul Finantelor Gabriel Biris, implicat in scandalul pornit de la Panama Papers, a declarat ca societatea de avocatura Biris Goran, in care a fost partener, nu a avut nicio relatie directa cu casa de avocatura panameza Mossack Fonseca, dar a asistat un offshore din Insulele Britanice Virgine, Simber Industries, intr-un litigiu comercial in Romania.

Casa de avocatura a secretarului de stat Gabriel Biris, partener al Mossack Fonseca in Romania

Mossack Fonseca, casa de avocatura panameza care infiinteaza companii in off shore si care se afla la originea dezvaluirilor in dosarul Panama Papers, a colaborat in Romania cu o.

Scandalul Panama Papers. Baroni ai drogurilor, printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca

Cabinetul de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul scandalului Panama Papers, are printre clienti si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane, scrie miercuri cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Controversa Panama Papers: Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca se gasesc si baroni ai drogurilor

Printre clientii cabinetului de avocatura Mossack Fonseca din Panama, aflat in centrul anchetei jurnalistice Panama Papers care a scos la lumina un amplu scandal de evaziune fiscala, se afla si baroni ai drogurilor sau persoane si companii care fac obiectul unor sanctiuni europene sau americane.

Globalizarea coruptiei in versiunea Mossack Fonseca si Revolutia Anti-Sistem care va veni

Ce ne arata, in cuvinte simple, mega-scandalul Panama Papers? Ca smecherii la putere din toata lumea, indiferent de religie, nationalitate, ideologie, cauza nobila pentru care lupta etc. , se intalnesc in dorinta comuna de a fenta sistemele fiscale din propriile lor tari si de a plati cat mai putine impozite si taxe, daca se poate deloc. Globalizarea coruptiei pare asadar adevarul ultim, suprem, al bogatiei, puterii si politicii lumii, cel putin cel relevat in versiunea cinica oferita de cele 11,5 milioane de documente scurse prin bunavointa sursei John Doe din arhiva firmei de avocatura panameze Mossack Fonseca, a caror veridicitate nu a pus-o pana acum nimeni la indoiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )