Libnet.ro
UNICEF

08:30

Perchezitii la comerciantii de bauturi alcoolice. Evaziune fiscala de peste un milion de euro

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la comerciantii de bauturi alcoolice. Evaziune fiscala de peste un milion de euro

Politia Capitalei face, luni dimineata, doua perchezitii la comerciantii de bauturi alcoolice din Bucuresti. Prejudiciul este de peste un milion de euro. Doua persoane urmeaza sa fie aduse la audieri la sediul Politiei Capitalei. continuă pe România Liberă

Administrator de firma din Cluj, anchetat pentru evaziune fiscala. Prjudiciul, 500.000 de lei

Aproape 100. 000 de lei, documente contabile si unitati informatice au fost ridicate de politistii de investigare a fraudelor din Cluj, in urma a 11 perchezitii efectuate la locuintele unui barbat banuit de evaziune fiscala si la sediile societatilor comerciale administrate de acesta. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este estimat la 500. 000 de lei.

Taximetristi buzoieni, urmariti penal pentru evaziune fiscala

Administratorii unei societati comerciale din Buzau ce are ca obiect de activitate executarea de servicii de taximetrie sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.

Mare furnizor de alcool pentru cluburi, banuit de prejudiciu de 1 milion euro

Politia Capitalei a pus in aplicare doua mandate de aducere si a facut doua perchezitii in aceasta dimineata la o firma detinuta de doua persoane, sot si sotie, acuzati de evaziune fiscala, a declarat pentru ziarul BURSA Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant al Politiei Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )