Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericol pentru sanatate. Un depozit de alimente a fost inchis dupa ce s-au gasit tone de branza expirata

Antena3 Antena3,
Pericol pentru sanatate. Un depozit de alimente a fost inchis dupa ce s-au gasit tone de branza expirata

Aproximativ sase tone de branza expirata au fost gasite in urma unui control la un depozit de alimente din Galati, au declarat marti, pentru Agerpres, surse din Politie. Potrivit surselor citate,. continuă pe Antena3

Belgia: 360 de persoane au fost evacuate, dupa o alerta cu bomba la o tabara de refugiati

Peste 360 de persoane au fost evacuate, dupa o alerta cu bomba la o tabara de solicitanti de azil din Belgia, potrivit AFP, citat de Agerpres. Comuna flamanda Damme a primit joi o scrisoare in olandeza.

Sofer inconstient, pericol pentru zeci de oameni - VIDEO

Un sofer de camion a pus in pericol zeci in timpul unei curse a dat muzica la maximum, s-a ridicat in picioare, a inceput sa danseze si la un moment dat chiar a scos un picior pe.

Aplicatia QuickTime, un pericol pentru securitatea calculatoarelor personale

O echipa de experti in securitate informatica a departamentului american al securitatii interne CERT) a transmis un mesaj public in care sfatuieste utilizatorii sistemelor de operare Windows sa dezinstaleze aplicatia QuickTime de pe calculatoarele personale pentru a elimina posibilitatea de a fi atacat informatic prin intermediul acestui program, scrie AFP, citata de Agerpres.

Accident rutier grav in Capitala: O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR (VIDEO)

Un accident rutier grav a avut loc, sambata dimineata, pe Centura Capitalei. Un microbuz de pasageri a fost lovit din spate de un TIR. in urma impactului, o persoana a murit, iar alte trei au fost.

Urmarire ca in filme: O politista a fost ranita dupa ce s-a rasturnat cu masina (VIDEO)

O politista de 27 de ani din judetul Suceava a fost ranita in timpul unei misiuni. Tanara, impreuna cu colegul ei au pornit pe urmele unui sofer care n-a oprit la semnalele lor. Cursa nebuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )