Libnet.ro
UNICEF

13:00

Pesedistul Ion Stan a fost condamnat la 2 ani de inchisoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pesedistul Ion Stan a fost condamnat la 2 ani de inchisoare

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, el fiind gasit vinovat de trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul. continuă pe Wall-Street Ro

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, el fiind gasit vinovat de trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul.

Deputatul Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Deputatul Ion Stan a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie l-a gasit vinovat in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Stan si-ar fi.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Deputatul PSD Ion Stan a fost condamnat de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani unui om de afaceri, pentru a-i obtine contracte cu statul, informeaza Mediafax.

Deputatul PSD Ion Stan, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia nu este definitiva

Judecatorii Curtii Supreme s-au pronuntat, miercuri, cu privire la dosarul in care deputatul PSD Ion Stan este judecat pentru trafic de influenta. Parlamentarul a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru.

inchisoare cu executare pentru fostul baron PSD Dambovita, deputatul Ion Stan

Deputatul Ion Stan, fostul presedinte al PSD Dambovita, a fost condamnat, miercuri, de inalta Curte e Justitie si Casatie, la 2 ani de inchisoare cu executare si 2 ani de interzicerea unor drepturi pentru infractiunea de trafic de influenta. Totodata , iCJC a decis si confiscarea sumei de 580 000 de lei. Deputatul are dreptul de a face apel.

De ce a fost condamnat judecatorul Mircea Moldovan la 22 ani de inchisoare

Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti Mircea Moldovan se ghida dupa principiul serviciu contra serviciu, iar referitor la cei care incalcau aceasta regula el spunea sa vezi ce i-o trag, se arata in motivarea deciziei de condamnare la 22 de ani de inchisoare a magistratului suspendat, transmite Mediafax.

Peste 10 ani de inchisoare pentru autorul crimei de la Dersida

Viorel Sava, barbatul de 32 de ani din localitatea salajeana Dersida, care l-a injunghiat mortal pe concubinul mamei sale, a fost condamnat, in prima instanta, la 10 ani si opt luni de inchisoare.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )