Libnet.ro
UNICEF

16:30

Peste 10.000 de persoane au votat in Maramures pe listele suplimentare in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014

Adevărul Adevărul,
Peste 10.000 de persoane au votat in Maramures pe listele suplimentare in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014

Numarul total al alegatorilor care au votat in alta sectie de votare decat cea in care au fost arondati conform domiciului a fost in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 la nivel de judet Maramures de peste 10. 000 de persoane. Cum era si normal, numarul cel mai mare al acestor persoane care au votat pe listele suplimentare a fost inregistrat in Baia Mare, unde avem 3093 persoane. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Localitatile din Dambovita in care s-a votat cel mai mult pe listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. in Judetul Dambovita, format din 89 de localitati, numarul alegatorilor care au votat pe listele suplimnetare se ridica la peste 23. 043, in conditiile in care numarul total al dambovitenilor care s-au prezentat la vot in primul tur a fost de 242.

5287 de persoane au votat pe listele suplimentare in municipiul Bacau si 1078 in Onesti. AEP verifica daca a existat vot multiplu

Numarul persoanelor care au votat la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, in localitatile judetului Bacau in alte sectii de votare decat cele la care erau arondate este sub 10% fata de totalul votorulor exprimate. Un numar mai mare de voturi pe listele suplimentare se inregistreaza in comunele din preajma municipiilor, unde s-au construit cartiere rezidentiale, dar populatia activa este inregistrata inca la oras.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Dolj sesizeaza DNA in cazul voturilor pe listele suplimentare

Presedintele PDL Dolj a declarat ca aproximativ 40. 000 de cetateni au votat pe listele suplimentare. Marian Jean Marinescu a precizat ca au fost mutati oameni dintr-o parte in alta.

Localitatile unde s-a inregistrat recolta-record de voturi pe listele suplimentare: Care sunt satele si orasele unde au votat de pana la 7 ori mai multi turisti decat localnici

Intr-un sat din comuna Dragu, judetul Salaj, primul tur al alegerilor prezidentiale a adus la vot de 7 ori mai multe persoane din afara comunei, decat cu domiciliul acolo: 63 de persoane au votat pe liste suplimentare si 9 pe lista permanenta. In aceeasi comuna, alt sat, scorul este 64 pe lista suplimentara la 42 pe lista permanenta. Si in comuna Hida, in aproape toate satele s-au prezentat la urne semnificativ mai multi romani cu domiciliile in alte localitati, decat localnicii. Dupa ce primul tur al alegerilor prezidentiale a inregistrat particularitatea de a avea aproape 11% dintre voturile exprimate pe listele suplimentare dublu fata de alegerile trecute), HotNews. ro a realizat o selectie a localitatilor unde au votat semnificativ de multe persoane cu domiciliul in alte parti. Vezi in articol care sunt localitatile unde s-au umplut listele suplimentare in judetele Dolj, Salaj, Valcea, Calarasi, Teleorman, Gorj si Mehedinti.

Alegeri prezidentiale 2014. 8% dintre bistriteni au votat pe liste suplimentare, cu 6000 de persoane mai multe decat in 2009

Din cele 136. 000 de voturi inregistrate in Bistrita-Nasaud, peste 11. 000, adica 8%, au votat pe listele suplimentare. Numarul de persoane care au votat pe listele suplimentare a crescut comparativ cu alegerile din anul 2009 cu peste 100%, adica cu 6000 de persoane.

Dragnea sustine ca 90% din voturile de pe listele suplimentare au fost pentru Iohannis. De unde stie presedintele executiv al PSD cum au votat turistii electorali?

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat miercuri seara, la B1 TV, ca peste 90% din voturile de pe listele suplimentare din Teleorman au fost pentru Klaus Iohannis. Dragnea nu a precizat de unde stie cum au votat turistii electorali, in conditiile in care votul e secret.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 La o sectie de votare din Constanta, 678 de persoane au votat pe liste suplimentare

La o sectie de votare amenajata in incinta Scolii nr. 37 din Constanta, situata in Km 4 - 5, pe listele suplimentare au votat 678 de persoane.

Alegeri prezidentiale 2014 La o sectie de votare din Constanta, 678 de persoane au votat pe liste suplimentare

La o sectie de votare amenajata in incinta Scolii nr. 37 din Constanta, situata in Km 4 - 5, pe listele suplimentare au votat 678 de persoane.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 I.C. Bratianu, comuna fruntasa la numarul de votanti pe listele suplimentare

In comuna I. Bratianu din judetul Tucea, pe listele suplimentare au votat 191 de persoane. Primarul are o explicatie: oamenii locuiesc in comuna, dar au actele de identitate pe Galati.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 I.C. Bratianu, comuna fruntasa la numarul de votanti pe listele suplimentare

In comuna I. Bratianu din judetul Tucea, pe listele suplimentare au votat 191 de persoane. Primarul are o explicatie: oamenii locuiesc in comuna, dar au actele de identitate pe Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )