Libnet.ro
UNICEF

00:08

Peste 163 milioane de lei, bani recuperati in primul semestru in dosarele privind infractiuni economice

Adevărul Adevărul,
Peste 163 milioane de lei, bani recuperati in primul semestru in dosarele privind infractiuni economice

Peste 163 de milioane de lei s-au recuperat, in primul semestru, in dosarele in care sunt cercetate infractiuni economice, in aceste cauze fiind pus sechestru pe bunuri in valoare de aproximativ 155 de milioane de lei, arata Politia Romana intr-un raspuns transmis la solicitarea Mediafax. continuă pe Adevărul

Peste 163 de milioane de lei au fost recuperati de la inceputul anului in dosarele privind infractiuni economice

In primul semestru al acestui an au fost recuperati peste 163 de milioane de lei din dosarele ce vizeaza infractiuni economice, informeaza Politia Romana intr-un comunicat. Potrivit institutiei, au fost.

Libra Internet Bank a raportat un profit de 11,8 milioane de lei

Libra Internet Bank a anuntat n profit record de 11,8 milioane de lei in primul semestru al lui 2015, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Bilka inregistreaza afaceri in crestere cu peste 50% in primul semestru. Planurile celui mai mare producator de acoperisuri

Bilka, cel mai mare producator de acoperisuri la nivel local, a inregistrat in primele 6 luni ale anului afaceri de 69 milioane lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Conform estimarilor companiei, 1 din 4 acoperisuri.

Afacerile Symmetrica au crescut la 28,6 milioane lei

Producatorul de pavele si borduri Symmetrica a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 28,6 milioane de lei 6,5 milioane euro), in crestere cu 5% fata de prima jumatate a anului trecut, iar pe ansamblul anului isi mentine estimarea privind majorarea rulajului la 77 milioane lei.

Grupul KRUK a raportat sume colectate in valoare de aproape 425 milioane lei, in primul semestru

Grupul KRUK a raportat, in prima jumatate a acestui an, sume colectate record, in valoare de aproximativ 425 milioane lei, aferente portofoliilor de creante cesionate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Sameday Courier a inregistrat profit de 111.000 euro, in primul semestru

Firma locala de curierat Sameday Courier simbol bursier SDAY) a anuntat un profit de 488. 000 de lei, respectiv 111. 000 de euro, pentru primul semestru din 2015, mai mare decat cel inregistrat pe tot anul trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1%

Numarul autorizatiilor de constructie pentru locuinte a crescut in primul semestru cu 3,1% fata de prima jumatate a anului trecut, la 18. 300, a anuntat astazi, intr-un comunicat, Institutul National de Statistica INS).

Romanii incep sa inlocuiasca produsele luate in timpul creditelor cu buletinul: Vanzarile de electrocasnice mari au crescut cu aproape 20% in primul semestru din 2015

Piata locala de electrocasnice mari a inregistrat in primul semestru din 2015 o crestere cuprinsa intre 17 si 20% comparativ cu acelasi interval din anul trecut, informeaza zf. ro. Potrivit lui Victor.

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari

Volkswagen a devenit in primul semestru din 2015 cel mai mare producator auto in functie de vanzari, depasind Toyota, informeaza Bloomberg. Astfel, exista sanse ca germanii sa isi indeplineasca.

Drumul spre Sarmizegetusa Regia va fi modernizat. Valoarea investitiei este de peste 18 milioane de lei

Licitatia pentru modenizarea drumului judetean spre fosta capitala dacica Sarmizegetusa Regia a fost castigata de SC Trans Construct Import Export SRL. Oferta societatii a fost de 18,2 milioane de lei, desi proiectul beneficia de o finantare de peste 41 de milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )