Libnet.ro
UNICEF

13:00

Peste 2.000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak

România Liberă România Liberă,
Peste 2.000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak

Potrivit datelor publicate de ministerele Sanatatii, Internelor si Apararii, in luna iunie si-au pierdut viata 1. 922 de persoane, dintre care 1. 393 sunt civili, 380 militari si 149 politisti. Insurgentii sunniti condusi de islamistii din gruparea radicala Statul Islamic au cucerit parti importante din teritoriile din nordul si vestul Irakului, de la lansarea ofensivei, la 9 iunie. continuă pe România Liberă

Aproape 2.000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, scena unei ofensive fulgeratoare a islamistilor, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor.

Aproape 2.000 de persoane au fost ucise in iunie, in violentele din Irak

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor date oficiale citate de AFP. Potrivit datelor.

Kosovo. 18 persoane au fost arestate dupa violentele din Mitrovica

18 persoane au fost arestate dupa confruntarile violente din orasul divizat Mitrovica Kosovo). Toti cei retinuti vor fi acuzati de huliganism, atac asupra unor oficiali, furt si posesie ilegala de arme,.

Siria: Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze lansat de rebeli

Cel putin 14 persoane au fost ucise, luni, intr-un atac cu obuze lansat de rebeli asupra orasului Idleb, din nord-vestul Siriei, informeaza AFP. Paisprezece persoane au fost ucise si peste 40 ranite in atacul cu.

Irak: 2.000 de persoane ucise in luna iunie

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, scena unei ofensive fulgeratoare a islamistilor, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor date oficiale date publicitatii luni, relateaza AFP.

Primarul Bacaului a fost arestat. Romeo Stavarache, din nou la inchisoare

12 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bacau, la cererea DNA. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut din nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )