Libnet.ro
UNICEF

23:00

PewDiePie: cum a ajuns un gamer mai popular decat Rihanna sau Taylor Swift

Playtech Playtech,
PewDiePie: cum a ajuns un gamer mai popular decat Rihanna sau Taylor Swift

PewDiePie, unul dintre cei mai populari creatori de continut de pe YouTube, castiga foarte multi bani din clipurile sale si nu pare sa se opreasca prea curand. Daca aveti o pasiune pentru gaming si folositi YouTube pentru a va usura decizia de a investi sau nu intr-un joc, este foarte probabil sa fi auzit dePewDiePie. [] PewDiePie: cum a ajuns un gamer mai popular decat Rihanna sau Taylor Swift Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

De unde puteti cumpara ieftin telefonul chinezesc mai puternic decat Xperia Z5, dar si alte gadgeturi tari

IFA 2015 a venit si a trecut, iar singura companie cu adevarat mare care a ales sa lanseze un telefon a fost Sony. Totusi, un Xperia Z5 sa nu mai vorbim despre Z5 Premium) nu isi permite toata lumea, dar smartphone-urile de mai jos sunt pentru cei care nu vor sa dea o caruta de [] De unde puteti cumpara ieftin telefonul chinezesc mai puternic decat Xperia Z5, dar si alte gadgeturi tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Stiinta iti explica de ce unii oameni imbatranesc mai repede decat altii

Stim povestea clasica: tu ai o anumita varsta, dar sunt sanse mari ca oamenii sa o aproximeze gresit. Ori vor crede ca esti revoltator de tanar, ori revoltator de batran prin revoltator intelegem chiar si un an, doi in plus, dar varsta e un subiect sensibil pentru oricine trece de majorat). Desigur, te-ai intrebat de [] Stiinta iti explica de ce unii oameni imbatranesc mai repede decat altii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung Gear S2 este mai scump decat Apple Watch

Gear S2 si Gear S2 Classic, cele mai noi smartwatch-uri produse de Samsung vor avea preturi cel putin la fel de mari ca Apple Watch. La IFA, anul acesta, coreenii de la Samsung au lansat primele lor smartwatch-uri cu ecran rotund. Spre deosebire de modelele lansate in trecut, acesta are un avantaj atat din punct [] Samsung Gear S2 este mai scump decat Apple Watch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food

Intr-o lume in care putem lua carti de la automate, nu vad de ce nu ne-am putea bucura de acelasi tratament cand vine vorba de cartofii prajiti. Potrivit celor de la Engadget, o echipa de antreprenori si studenti de la Universitatea Wageningen, din Olanda, au inventat automatul care serveste portii proaspete de cartofi prajiti, condimentati [] Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

O fata de 12 ani din Marea Britanie a reusit sa obtina un scor mai mare decat cele ale lui Stephen Hawking sau Albert Einstein la testele IQ. Lydia Sebastian a fost primita recent in Mensa, asociatia elitista.

VIDEO Teoria care ar putea schimba totul despre Univers, mai plauzibila decat crezi

Cele mai bune descoperiri incep intai de la teorii. in prezent, una dintre cele mai fascinante si captivante teorii privind astronomia este cea a universurilor paralele. Nu este atat de exagerata pe cat pare.

Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat

Gigantica racheta Falcon Heavy a celor de la SpaceX are o noua data de lansare. De data aceasta nu ne referim la o lansare pe piata, ci la una in spatiu. in primavara anului viitor, super-racheta ar trebui sa decoleze spre orbita. Potrivit vicepresedintelui SpaceX, Lee Rosen, ziua in care vom lansa racheta Falcon Heavy, [] Cea mai puternica racheta din lume ar putea decola mai devreme decat te-ai fi asteptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

La numai 12 ani, este mai inteligenta decat Einstein si Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2508 seconds )