Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

Antena3 Antena3,
Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

O fata de 12 ani din Marea Britanie a reusit sa obtina un scor mai mare decat cele ale lui Stephen Hawking sau Albert Einstein la testele IQ. Lydia Sebastian a fost primita recent in Mensa, asociatia elitista. continuă pe Antena3

La numai 12 ani, este mai inteligenta decat Einstein si Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa.

O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. Lydia Sebastian a insistat un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru test. Totusi, rezultatul obtinut [] O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si sa ranesti. Ce fac acesti soferi este inspaimantator

In China, mai multi soferi au fost inregistrati in timp ce treceau cu masina de mai multe ori peste persoanele lovite, scrie playtech. ro. Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si.

Premierul australian, Tony Abbott: Jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Premierul australian Tony Abbott a afirmat ca jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters. Nazistii au facut un rau.

Descoperire de exceptie in Marea Galileei. Cantareste mai mult decat o nava moderna de razboi

O imensa structura de piatra a fost descoperita de cercetatori in Marea Galileei. Arheologii nu stiu care este scopul ei si nici data exacta la care a fost construita. Misterioasa structura cu forma de con.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )