Libnet.ro
UNICEF

01:05

Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si sa ranesti. Ce fac acesti soferi este inspaimantator

Antena3 Antena3,
Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si sa ranesti. Ce fac acesti soferi este inspaimantator

In China, mai multi soferi au fost inregistrati in timp ce treceau cu masina de mai multe ori peste persoanele lovite, scrie playtech. ro. Este mai bine sa lovesti si sa omori, decat sa lovesti si. continuă pe Antena3

Cand e cel mai bine sa mananci bananele?

Te-ai intrebat vreodata cand este cel mai bine sa mananci o banana? Care este momentul in care poti beneficia din plin de toti nutrientii dintr-o banana?Ai observat, probabil, ca o banana foarte coapta este si foarte .

Mai bine o Harvard-nista, decat un anchetat, la BEI?

Ioana Petrescu, fosta ministra a Finantelor, cu studii la Harvard, ar fi fost propusa de insusi premierul Victor Ponta sa il inlocuiasca pe Mihai Tanasescu, in functia de vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit informatiilor publicate de site-ul pesurse. ro.

Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

O fata de 12 ani din Marea Britanie a reusit sa obtina un scor mai mare decat cele ale lui Stephen Hawking sau Albert Einstein la testele IQ. Lydia Sebastian a fost primita recent in Mensa, asociatia elitista.

Ce meserie ti se potriveste cel mai bine in functie de personalitatea pe care o ai? Cum sa faci alegerea cea mai buna

Ca sa ne placa meseria pe care o alegem, este esential ca ea sa corespunda cu trasaturile noastre de personalitate. Nu vom merge niciodata cu placere la munca daca facem un lucru care nu are deloc legatura cu firea noastra, avertizeaza psihologii,.

Ce stim despre noile modele iPhone 6s: merita asteptarea sau mai bine iti cumperi un iPhone 6 ori un iPhone 6 Plus

Apple pregateste din plin in aceasta perioada lansarea noilor modele iPhone pe piata, unul dintre cele mai asteptate evenimente pe zona de tehnologie din toamna acestui an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )