Libnet.ro
UNICEF

01:05

Descoperire de exceptie in Marea Galileei. Cantareste mai mult decat o nava moderna de razboi

Antena3 Antena3,
Descoperire de exceptie in Marea Galileei. Cantareste mai mult decat o nava moderna de razboi

O imensa structura de piatra a fost descoperita de cercetatori in Marea Galileei. Arheologii nu stiu care este scopul ei si nici data exacta la care a fost construita. Misterioasa structura cu forma de con. continuă pe Antena3

Rat: Puteam obtine mai mult

Razvan Rat, capitanul echipei nationale a Romaniei, este de parere ca se putea obtine mai mult decat un egal cu Ungaria in deplasare.

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa. Anuntul facut de David Cameron

Marea Britanie este gata sa faca mai mult pentru depasirea crizei imigrantilor din Europa si sa primeasca mii de refugiati sirieni suplimentari, a anuntat, vineri, premierul britanic David Cameron, .

Este mai inteligenta decat Albert Einstein. Scorul uluitor obtinut de o fata de 12 ani la un test IQ

O fata de 12 ani din Marea Britanie a reusit sa obtina un scor mai mare decat cele ale lui Stephen Hawking sau Albert Einstein la testele IQ. Lydia Sebastian a fost primita recent in Mensa, asociatia elitista.

Viktor Orban, despre criza imigrantilor: E mai mult o problema a Germaniei, decat a UE (...) Europa trebuie sa inteleaga ca cei care sunt invadati, nu mai pot primi pe nimeni. Si acum e o invazie

Premierul ungar, Viktor Orban, a aparat modul in care guvernul sau s-a ocupat de valul fara precedent de imigranti. Acesta a precizat ca majoritatea imigrantilor vor in Germania si ca este mai mult o.

Peste 19.500 de locuinte au fost construite in primul semestru din acest an, cu 11% mai mult decat in aceeasi perioada din 2014

Un numar de 19. 534 locuinte s-au construit in primul semestru din acest an, cu 11% mai mult fata de aceeasi perioada din 2014, cand au fost ridicate 17. 582 de locuinte, potrivit datelor transmise de Institutul National de Statistica.

O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa. Lydia Sebastian a insistat un an pentru a obtine permisiunea parintilor pentru test. Totusi, rezultatul obtinut [] O fetita de 12 ani are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Premierul australian, Tony Abbott: Jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial

Premierul australian Tony Abbott a afirmat ca jihadistii din gruparea Statul Islamic sunt mai rai decat nazistii din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters. Nazistii au facut un rau.

Victor Ponta: Romanii muncesc mai mult, isi platesc taxele si banii se duc in special catre 8234;Sanatate8236; si 8234;Educatie8236;

Victor Ponta lauda romanii care isi platesc taxele, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook. Banii, spune premierul, se duc cu precadere in Sanatate si Educatie. Romanii muncesc mai mult, isi.

La numai 12 ani, este mai inteligenta decat Einstein si Stephen Hawking

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca descoperim copii cu minti impresionante. Recent am scris despre Jaxon si Nicole, iar acum, o alta fetita de 12 ani a obtinut un rezultat impresionant la un test de inteligenta Mensa.

Liga a II-a. Retrogradatele se afunda tot mai mult. Esecuri pentru Otelul, Universitatea Cluj si FC Brasov

Astazi a avut loc a doua etapa din Liga a II-a, in care s-au inregistrat mai multe rezultate supriza. Trei dintre candidatele la promovare au pierdut in fata unor echipe mai slab cotate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )