Libnet.ro
UNICEF

17:00

Piata de actiuni din SUA, zguduita de cresterea cotei Rezervei Federale

B1 B1,
Piata de actiuni din SUA, zguduita de cresterea cotei Rezervei Federale

O corectie negativa brusca a pietei de actiuni din Statele Unite ale Americii este iminenta, potrivit lui David Rosenberg, economistul-sef si strategul de la Gluskin Sheff, arata cnbc. com. Piata de actiuni. continuă pe B1

Kovesi, DNA si SRI si-au facut imagine distrugand oameni, calcand pe cadavre Seful Coalitiei Romanilor din SUA pentru Combaterea Coruptiei lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa unor importante persoane si institutii

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor din SUA pentru Combaterea Coruptiei, se intreaba intr-o postare pe Facebook daca nu cumva exista un plan de a face din Romania o tara.

Un avion s-a prabusit pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane au murit

Un avion s-a prabusit, duminica, pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Avionul, modelul piper Cherokee, decolase de pe pista cand a intervenit o.

Un fost inginer VW, gasit vinovat de o instanta din SUA in scandalul emisiilor

Potrivit unui oficial al Departamentului American de Justitie, un fost inginer Volkswagen a pledat, vineri, vinovat in fata unei instante din SUA. Barbatul este acuzat de falsificarea nivelului de.

Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Miza alegerilor din SUA este enorma din cauza viziunilor total diferite ale celor doi candidati la postul de presedinte al Americii. Nu ar trebui sa ne mire ca unele persoane publice se implica direct in campania prezidentiala, uneori prin sume enorme de bani. Unul dintre fondatorii Facebook, a anuntat ca va dona 20 de milioane [].

Gest revoltator: Un magazin de saltele din Texas si-a facut reclama folosindu-se de implinirea a 15 ani de la atentatele din SUA (VIDEO)

Angajatii unui magazin de saltele din San Antonio, Texas au avut ideea de a se folosi de implinirea a 15 ani de la atentatele teroriste din SUA pentru a-si face reclama, noteaza Adevarul. Ce mod mai.

Clipe de groaza pentru o familie din SUA! Au gasit un piton de trei metri, chiar pe canapea (VIDEO)

Clipe de teroare pentru membrii unei familii din Midland, SUA! Acestia credeau ca in casa lor se afla fantome, insa adevarul este grav. in casa lor, se afla un piton, potrivit.

Se implinesc 15 ani de la atentatele teroriste din SUA: Ce s-a schimbat in lume dupa 11 septembrie 2011 (VIDEO)

Zi trista, duminica, pentru Statele Unite, la 15 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri ai retelei Al-Qaida au lovit, la.

Se implinesc 15 ani de la atentatele teroriste din SUA: Ce s-a schimbat in lume dupa 11 septembrie 2001 (VIDEO)

Zi trista, duminica, pentru Statele Unite, la 15 ani de la atentatele asupra turnurilor gemene din New York si cladirea Pentagonului. Patru avioane comerciale deturnate de membri ai retelei Al-Qaida au lovit, la.

Doi romani au creat aplicatia care face clasamentul candidatilor la alegerile din SUA

Doi romani au pus la punct cel mai complex sistem de analiza pentru politicieni din lume. Ei si echipa lor au pus la punct o platforma on-line in care sunt prezentate in timp real informatii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )