Libnet.ro
UNICEF

22:30

Piata de fuziuni si achizitii: mai multe tranzactii de valoare mica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata de fuziuni si achizitii: mai multe tranzactii de valoare mica

Restabilirea increderii in economiile locale, disponibilitatea numerarului si a creditelor vor genera o revenire a activitatii de fuziuni si achizitii in Europa Centrala si de Sud-Est, dupa o perioada de scadere a tranzactiilor, se arata in cel mai. continuă pe Wall-Street Ro

EY: Piata de fuziuni si achizitii - mai multe tranzactii de valoare mai mica

Restabilirea increderii in economiile locale, disponibilitatea numerarului si a creditelor vor genera o revenire a activitatii de fuziuni si achizitii in Europa Centrala si de Sud-Est, dupa o perioada de scadere a tranzactiilor, se arata in cel mai recent barometru EY - Central and South East Europe Capital Confidence Barometer.

Tranzactiile imobiliare, in crestere: unde s-au incheiat cele mai multe tranzactii

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 87. 000 in primele noua luni ale acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012, ajungand la 598. La nivel national, in luna septembrie, au fost inregistrate 68. 420 tranzactii imobiliare,.

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu cele mai putine tranzactii imobiliare

Potrivit Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Bistrita-Nasaud se numara printre judete cu cele mai putine tranzactii imobiliare. Numarul acestora este in scadere la nivelul judetului, in septembrie inregistrandu-se cu 100 mai putine decat in luna august.

Samsung are 39 mld. dolari cash - urmeaza o politica de achizitii mai agresiva

Samsung Electronics are la dispozitie 39 de miliarde de dolari in numerar si intentioneaza sa aplice o politica de achizitii mai agresiva decat pana acum, pentru a se dezvolta dincolo de domeniul principal de activitate, cel al electronicelor de.

Topul fructelor si legumelorcu pesticidede pe piatadin Romania

26% din fructele, legumele, cerealele si produsele de origine animala de pe piata din Romania, de productie proprie sau importate, contin reziduuri de pesticide. Citricele turcesti pot contine chiar mai multe tipuri de substante toxice, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Topul fructelor si legumelorcu pesticidede pe piatadin Romania. Si mancarea pentru bebelusi organica le contine

26% din fructele, legumele, cerealele si produsele de origine animala de pe piata din Romania, de productie proprie sau importate, contin reziduuri de pesticide. Citricele turcesti pot contine chiar mai multe tipuri de substante toxice, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Explozii la o conducta de titei din Bacau. Mai multe case au fost afectate

Mai multe explozii s-au produs, vineri, la o conducta de titei din comuna bacauana Urechesti, reprezentantii ISU spunand ca deflagratiile au avut loc in trei sate, in timpul unor lucrari la conducta, si au fost afectate 11 case, fara a fi inregistrate victime.

Mai multe case afectate in Bacau, in urma unei explozii la o conducta de titei

Mai multe explozii s-au produs, vineri, in timp ce se efectuau lucrari la o conducta de tilei din comuna bacauana Urechesti. Deflagratiile au avut loc in trei sate - Urechesti - Slobozia,Cornitel si.

Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat azi, oficialul Emily Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin, compania care construieste scutul antiracheta de la Deveselu, conform surselor de presa.

Oficial Lockheed Martin: Sistemul de la Deveselu va fi testat de mai multe ori inainte de instalare

Sistemul Aegis Ashore, care va functiona la Deveselu, va fi testat de mai multe ori inainte de instalare, primul test fiind programat pentru anul viitor, in Hawaii, a precizat joi, pentru Mediafax, Emily M. Kleiman, de la biroul de presa al Lockheed Martin.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )