Libnet.ro
UNICEF

18:30

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a fost de 92 lei/MWh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a fost de 92 lei/MWh

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 92 lei/MWh. continuă pe Ziarul Bursa

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE DE GAZE NATURALE (PZU-GN) Pretul de inchidere al gazelor naturale a scazut cu 25%

Pretul de inchidere al gazelor naturale tranzactionate pentru ieri, pe Piata pentru Ziua Urmatoare de Gaze Naturale PZU-GN), administrata de OPCOM, a fost 100 de lei/MWh.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 329 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), adminis-trata de OPCOM, a ajuns la 329 lei/MWh, in intervalul orar 08.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 333,74 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 333,74 lei/MWh, in intervalul orar 08.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 400 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 400 lei/MWh, in intervalul orar 19.

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 319 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 319 lei/MWh, in intervalul orar 19.

Cum au reusit Dragnea, Valcov, Teodorovici si ANRE, prin OUG114, sa faca din Romania cea mai scumpa piata de gaze naturale din regiune

Romania este singura tara din Uniunea Europeana care nu are un plan concret de a-si mari substantial productia de gaze naturale. Nefiind conectata la alte piete regionale pentru a-si diversifica sursele de alimentare, securitatea aprovizionarii este neconsolidata.

FOTO Magistrala de gaze naturale Mintia - Brad in santier. Primul kilometru a fost realizat. Cand vor fi finalizate lucrarile

Primul kilometru din magistrala de gaze naturale care va alimenta municipiul Brad a fost realizat, la scurt timp dupa inceperea lucrarilor.

Peste 71 milioane de euro pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a lansat luni mai multe sesiuni de primire a proiectelor de investitii pentru reducerea efectelor dezastrelor naturale si asigurarea productiei agricole, valoarea totala a fondurilor disponibile prin PNDR 2020 depasind 71 de milioane de euro, informeaza agentia, citata de Agerpres.

HOROSCOP 2 APRILIE Camelia Patrascanu. Ce ne pregatesc astrele pentru ziua de marti

HOROSCOP 2 APRILIE Camelia Patrascanu. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat,marti, la Antena 3,previziunile astrelor pentru fiecare zodie. Placerile sunt cele mai importante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )