Libnet.ro
UNICEF

10:00

Piedone contesta in instanta cautiunea de 1,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Piedone contesta in instanta cautiunea de 1,5 milioane lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv. continuă pe Ziarul Bursa

Popescu Piedone contesta la tribunal cautiunea de 1,5 mil. lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita fiind de 1,5 milioane de lei, in dosarul privind tragedia de la clubul Colectiv, transmite Agerpres.

Cristian Popescu-Piedone, nemultumit de cautiunea de 1,5 milioane de lei

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone s-a prezentat luni la Tribunalul Bucuresti, unde se discuta contestatia sa la decizia DNA de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune.

Dosarul Colectiv: Piedone contesta in instanta decizia DNA de plasare sub control judiciar pe cautiune

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a contestat, luni, la Tribunalul Bucuresti, decizia Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a-l plasa sub control judiciar pe cautiune, in dosarul Colectiv.

Batalia pestelui din lacul Blasova. Vechiul concesionar acuza Consiliul Judetean Braila ca nu il lasa sa isi valorifice pestele existent in lac, de circa 6 milioane lei

In suprafata de 375 hectare, lacul Blasova din Insula Mare a Brailei este scos la concesionare de Consiliul Judetean Braila dupa ce contractul de concesiune incheiat pe 10 ani cu firma Gropeneanu SRL a expirat la finele lui 2005. Vechiul concesionar se teme ca va trebui sa plece fara a-si valorifica productia neterminata de peste din lac, in valoare de peste 6 milioane de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )