Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pleaca sau nu Renault din Romania? RASPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Antena3 Antena3,
Pleaca sau nu Renault din Romania? RASPUNSUL, oferit de premierul Ponta

Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6, a anuntat, luni, directorul companiei, Nicolas Maure, premierul Victor Ponta intervenind si cerand, urmare a acestui anunt, sa nu. continuă pe Antena3

UPDATE. Ponta: Nu va luati dupa cine zice ca pleaca Renault din Romania.

UPDATE: Premierul Victor Ponta a spus, luni, ca nu ar trebui crezute acele persoane care sustin ca Renault va pleca din Romania, conform Mediafax. Interventia lui Ponta a venit dupa ce directorul companiei a anuntat ca Dacia Renault va realiza in Romania bancuri de testare pentru motoarele EURO 6. Presedintele Traian Basescu a declarat recent ca nefinalizarea Coridorului IV paneuropean de transport va duce la pierderea asamblarii de la Pitesti, la uzinele Dacia, care deja extinde uzina din .

Deloitte: Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala

Directorii financiari din Romania sunt printre cei mai optimisti din Europa Centrala, dar sunt rezervati atunci cand vine vorba de noi investitii, potrivit celei de-a 5-a editii a Deloitte Central Europe CFO Survey. Astfel, prioritatea numarul unu pentru majoritatea respondentilor este cresterea afacerii atat pe pietele actuale, cat si pe piete noi, urmata de scaderea cheltuielilor. O alta prioritate este remodelarea afacerii si restructurarea.

Business B1 la zi: Salariu mediu de 1.300 de euro pentru managerii de proiect din Romania

Un manager de proiect din Romania castiga in medie de la 1. 300 euro net pe luna in sus, scrie Ziarul Financiar. in prezent, pe piata locala exista aproximativ 10. 000 de angajati care lucreaza pe o astfel de.

Asiguratorul german Gothaer isi creste la 100% participatia la subsidiara din Romania

Grupul german Gothaer isi va majora participatia la subsidiara din Romania de la 82,3% la 100%, prin preluarea actiunilor de la Constantin Toma si Efraim Naimer, care detin fiecare cate 8,85% din titluri, a anuntat asiguratorul roman.

Gothaer preia restul actiunilor sucursalei din Romania de la Toma si Naimer

Grupul Gothaer va prelua restul actiunilor sucursalei din Romania, Gothaer Asigurari Reasigurari, prin achizitia participatiilor detinute de actionarii locali ai societatii, Constantin Toma si Efraim Naimer.

Pleaca medicii pe capete din Romania. Aproape 14.000 au primit, intre 2008 si 2013, certificate pentru a lucra in stainatate

Aproape 14. 000 de medici au primit, intre 2008 si 2013, certificate profesionale pentru a putea lucra in strainatate, cele mai multe, respectiv 2. 402, fiind primite de doctori cu specialitatea medicina generala, a.

Mii de SOFERI din Romania sunt afectati de asta. Ce se intampla daca ai RCA la ASTRA Asigurari?

Dupa ce ASF s-a apucat sa faca ordine la Astra Asigurari, iar lucruri necurate si nesigure pentru romani au iesit la iveala, o noua lovitura ii scandalizeaza pe asigurati. Mai multe service-uri din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )